Lied der liederen

Het Nederlands Kamerkoor zingt Daniel-Lesurs Cantique de Cantiques, gebaseerd op Salomons Hooglied en liefde tussen mens en God.

3 december t/m 3 december

Lees meer

3 december t/m 3 december

Pauken en trompetten: de jaarlijkse uitvoering van Bachs Weihnachts-Oratorium door het Nederlands Kamerkoor, samen met het Freiburger Barockorchester.

Lees meer
 • 3 december t/m 3 december

  De jonge zangers van NKK NXT, het talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor, gaan op tour met rasartiest Wende! Na de bejubelde voorstelling MENS ontwikkelde Wende een volledig nieuwe show: WILDERNIS, samen met Toneelgroep Oostpool en de jonge zangtalenten van NKK NXT. In WILDERNIS verkent Wende de wildernis in onszelf en in de wereld daarbuiten. WILDERNIS belooft een […]

  Lees meer
 • 3 december t/m 3 december

  Het Nederlands Kamerkoor zingt o.l.v. Paul Van Nevel een a-capellaprogramma volledig gebaseerd op het hexachord ut-re-mi-fa-sol.

  Lees meer
 • 3 december t/m 3 december

  Di Lasso’s meesterwerk over verdriet en eenzaamheid, in een actuele theatrale bewerking door het NKK en Dance Company Nanine Linning.

  Lees meer
 • 3 december t/m 3 december

  De jaarlijkse uitvoering van de ontroerende Matthäus-Passion van Bach, met het Residentie Orkest en het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Peter Dijkstra.

  Lees meer
 • 3 december t/m 3 december

  In #uncut volgt het Nederlands Kamerkoor de reis van een jonge trans vrouw. Met muziek met semi-autobiografische elementen van Renske Vrolijk.

  Lees meer
 • 3 december

  NKK NXT 20-21 (Immix), de trainees van het Nederlands Kamerkoor van het afgelopen concertseizoen, treden op samen met zangers van het Nederlands Kamerkoor tijdens SNAAR FESTIVAL in TivoliVredenburg – een fonkelnieuw festival waar muziek en wetenschap elkaar ontmoeten. Voor deze gelegenheid liet de jonge componist Mathilde Wantenaar zich voor haar nieuwe kamerkooropera Dear professor Einstein […]

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid