Zingdag Musica Leoverdia

Stichting Musica Leoverdia organiseert op 25 mei 2019 een speciale Zingdag, exclusief voor zangers van de koren die aangesloten zijn bij Musica Leoverdia. Tijdens deze dag komen verschillende zangers van het NKK naar Leeuwarden en delen hun visie op het koorzingen in interactieve workshops.

Je kunt op deze dag 2 workshops volgen, 1 in de ochtend en 1 in de middag. Klik hier voor een beschrijving van de verschillende workshops. We sluiten de dag gezamenlijk af met een feestelijke uitvoering van datgene waaraan we tijdens de dag hebben gewerkt.

• Datum 25 mei 2019
  • Tijd 10.00-16.30, inloop v.a. 09.30
  • Locatie Kurioskerk, Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden
  • Prijs €25, incl. koffie/thee bij inloop en lunch (soep, 2 broodjes, melk)

Mis deze bijzondere muzikale Zingdag niet en meld je in de ticketshop hieronder aan! De deadline voor inschrijven is 1 april 2019.