Audities

Elk jaar houdt het Nederlands Kamerkoor tweemaal audities voor professionele koorzangers. Peter Dijkstra, per 1 september 2015 de nieuwe chef-dirigent van het NKK, is daarbij natuurlijk aanwezig. Laat jij je horen?

Werken bij het Nederlands Kamerkoor biedt een prachtige kans om te musiceren op het allerhoogste niveau. Peter Dijkstra, per 1 september 2015 de nieuwe chef-dirigent, behoort tot de absolute wereldtop. En de komende jaren werken we weer met orkesten als het Koninklijk Concertgebouworkest en Concerto Copenhagen, met dirigenten als Hartmut Haenchen, Iván Fischer en Daniel Harding, en in een keur aan projecten, concertante en scenisch, 32-stemmig en solistisch bezet.

Aanmeldingsprocedure

Ben je een professionele zanger(es) en wil je bij het Nederlands Kamerkoor zingen? Ben je afgestudeerd aan het conservatorium of werkzaam op dat niveau en heb je ervaring met het zingen in een ensemble? Dan kan je je aanmelden: stuur een recente geluidsopname (als bijlage bij de mail of via een cloud-dienst zonder verloopdatum) en CV naar jasper.schweppe@nederlandskamerkoor.nl. Op basis daarvan wordt een voorselectie gemaakt.

Naast professionele zangers bieden we ook ruimte voor jong talent met ons NKK NXT-programma. Solliciteren op een plek als trainee is mogelijk tot 19 juni, lees meer op de NKK NXT-pagina!

Tweemaal per jaar plannen we audities. Wij nodigen de geselecteerde auditanten uit op volgorde van binnenkomst.

 

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid