Audities Nederlands Kamerkoor

Ben jij professioneel zanger(es) en wil je bij een van de beste koren ter wereld zingen? Een koor bovendien dat altijd de grenzen van het genre opzoekt, en daarbij regelmatig de ontmoeting met andere kunstvormen en domeinen aangaat. En ben je zelf werkzaam op professioneel niveau en heb je ervaring als ensemblezanger? Twee keer per jaar houdt het Nederlands Kamerkoor audities voor professionele zangers.  Laat jij je horen?

Aanmeldformulier

Het aanmeldformulier bestaat uit twee delen: een deel waarin we wat algemene gegevens vragen, en een tweede deel waar we je vragen stellen over je motivatie en ervaring, en waar je een CV en filmbestand kunt uploaden.

Let op: het uploaden van je audio en/of video opname(n) gebeurt in een aparte webomgeving. Om je sollicitatie af te maken moet je na het uploaden terugkeren naar deze pagina en het formulier versturen. Pas als je een e-mailbevestiging van ons krijgt is je sollicitatie goed ontvangen. Je krijgt uiterlijk zes weken na je aanmelding bericht of je wordt uitgenodigd voor een auditie. Die keuze baseren wij op je cv, je geluidsopname en een motivatie waarom jij bij ons en met ons wilt werken. Want we vinden het belangrijk jou te leren kennen, niet alleen jouw stem. Heb je zelf nog vragen? Neem dan contact op met ons secretariaat:info@nederlandskamerkoor.nl

De eerstkomende auditiedata zijn 6 en 22 december 2023.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Algemene gegevens

Naam*
Stemsoort*
meerdere opties mogelijk
Ik geef het Nederlands Kamerkoor toestemming om mijn gegevens te bewaren tot uiterlijk 2 jaar na de datum van mijn aanmelding om mij te benaderen als er nieuwe passende vacatures zijn.
Ik ga akkoord met het privacy-beleid van het Nederlands Kamerkoor*

 

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*