Audities

Elk jaar houdt het Nederlands Kamerkoor tweemaal audities voor professionele koorzangers. Peter Dijkstra, per 1 september 2015 de nieuwe chef-dirigent van het NKK, is daarbij natuurlijk aanwezig. Laat jij je horen?

Werken bij het Nederlands Kamerkoor biedt een prachtige kans om te musiceren op het allerhoogste niveau. Peter Dijkstra, per 1 september 2015 de nieuwe chef-dirigent, behoort tot de absolute wereldtop. En de komende jaren werken we weer met orkesten als het Koninklijk Concertgebouworkest en Concerto Copenhagen, met dirigenten als Hartmut Haenchen, Iván Fischer en Daniel Harding, en in een keur aan projecten, concertante en scenisch, 32-stemmig en solistisch bezet.

Aanmeldingsprocedure

Ben je een professionele zanger(es) en wil je bij het Nederlands Kamerkoor zingen? Ben je afgestudeerd aan het conservatorium of werkzaam op dat niveau en heb je ervaring met het zingen in een ensemble? Dan kan je je aanmelden: stuur een MP3-opname (opnames in een ander format worden niet geaccepteerd) en CV naar jasper.schweppe@nederlandskamerkoor.nl. Op basis daarvan wordt een voorselectie gemaakt.

Tweemaal per jaar plannen we audities. Wij nodigen de geselecteerde auditanten uit op volgorde van binnenkomst.

Zangstages

Ben je nog niet toe aan een auditie, maar wil je wel ervaring op doen? Kijk dan bij Zangstages voor meer informatie.