Vrijwilligers

Het Nederlands Kamerkoor is al meer dan 75 jaar een begrip en het koor staat al decennia lang aan de wereldtop. In Nederland geeft het koor zo’n 70 concerten per jaar. Tijdens onze concerten en op het kantoor zijn vrijwilligers van cruciaal belang.

De gastvrouwen en gastheren die ons nu ondersteunen zijn:

Christiaan den Dekker
Cees van der Stelt
Eeltje Hoekstra
Eline Langejan

Wij zoeken vrijwilligers voor de volgende functie:

Gastheren/-vrouwen: Voor de ontvangst van het publiek, programma- en cd-verkoop tijdens de concerten zijn we op zoek naar gastheren/vrouwen in verschillende steden. Je wordt gevraagd als het Nederlands Kamerkoor een concert geeft in de buurt van jouw woonplaats. Dit kan verschillen van twee keer per jaar tot een keer per maand. Klik hier voor het uitgebreide functieprofiel.