Annet Lans (sopraan)

Annet (1965) studeerde schoolmuziek en zang aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. In het laatste jaar stopte ze echter met haar zangstudie. Ze had geen toekomst als solozanger(es) op het oog. Ensemblezang had voor haar meer betekenis. Ze zong in close harmony-clubjes en Bachcantates. Ze heeft daarnaast twaalf jaar voor de klas gestaan op het Geert Groote College in Amsterdam. Toen ze in 1998 een freelance plek kreeg bij het Nederlands Kamerkoor kwam een droom voor Annet uit.

Annet is op zaterdagochtend vaak te vinden langs de lijn van de voetbalwedstrijd van haar negenjarige zoontje met een thermoskan koffie op zaterdagochtend. Ook vindt ze het leuk om met haar zoontje te basketballen. Momenteel is Annet bezig met het halen van een bachelor Toegepaste Psychologie.

Annet maakt sinds 1999 deel uit van het Nederlands Kamerkoor.