Word donateur

12141529_989628307756179_2190556337681782322_n

Uw steun, onze adem!

Onze donateurs maken het mede mogelijk dat wij op topniveau kunnen presteren. Dankzij onze donateurs kunnen wij grensverleggende programmering bieden, maken wij ons via het educatietraject sterk voor koorzang en worden er compositieopdrachten verleend aan grote én aanstormende componisten.

Draagt u het Nederlands Kamerkoor een warm hart toe? Word donateur!

Voordelen

Vanzelfsprekend biedt het Nederlands Kamerkoor u aantrekkelijke voordelen, gerelateerd aan de hoogte van uw donatie. U ontvangt o.a. het NKK-Magazine en uitnodigingen voor speciale activiteiten, Meet & Greets en ontvangsten rondom onze concerten. Daarnaast worden u interessante kortingsacties aangeboden die u de mogelijkheid geven om uw relaties mee te nemen naar concerten van het Nederlands Kamerkoor. Het Nederlands Kamerkoor heeft de ANBI-status, wat betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden extra fiscaal aftrekbaar is. Lees meer over de voordelen en aftrekbaarheid op onze pagina praktische informatie voor donateurs.