Concertserie Muziekgebouw aan ’t IJ

Het Nederlands Kamerkoor zingt weer! In Muziekgebouw aan ’t IJ laten we onze mooiste producties en voorstellingen horen: alle facetten van de koormuziek komen aan bod. Van het troostvolle Lux in tenebris tot de spraakmakende muziektheatervoorstelling #uncut, en van Bruckners majestueuze Mis in e o.l.v. Hartmut Haenchen tot de semi-geënsceneerde uitvoering van Di Lasso’s Tranen van Petrus, met dans door Marijn Rademaker.

Mochten concerten onverhoopt geen doorgang kunnen vinden, behoudt u te allen tijde het recht op een voucher of restitutie. U loopt dus geen risico door nu kaarten aan te schaffen, maar geniet wel van de voordelen van de vroegboekkorting!

De korting wordt verrekend door de systemen van het Muziekgebouw aan ’t IJ. Hoe meer concerten u bezoekt, hoe voordeliger het wordt. Als u kaarten voor de hele serie concerten bestelt krijgt u 25% korting op het totaalbedrag! Minder concerten bestellen of een combinatie maken kan ook: bestelt u kaarten voor 3 – 5 concerten, dan ontvangt u 20% korting. Vanaf 6 concerten ontvangt u 25% korting.

Zie voor uitleg over het bestelproces de website van het Muziekgebouw aan ’t IJ. Hebt u vragen over het bestelproces? Dan kunt u direct contact opnemen met de kassa van het Muziekgebouw.