Concertserie Muziekgebouw aan ’t IJ

U kunt tot wel 25% korting krijgen op onze concerten in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam als u de hele serie concerten bestelt! Van het magische en overrompelende Van Gogh in Me en de rauwe muziektheatervoorstelling #uncut tot de mooiste a-capellawerken, klassiekers als de Johannes-Passion en andere grootse samenwerkingen: in Amsterdam laat het Nederlands Kamerkoor zich van zijn beste kanten zien.

De korting wordt verrekend door de systemen van het Muziekgebouw aan ’t IJ. Hoe meer concerten u bezoekt, hoe voordeliger het wordt. Als u kaarten voor de hele serie concerten bestelt krijgt u 25% korting op het totaalbedrag! Minder concerten bestellen of een combinatie maken kan ook: bestelt u kaarten voor 3 – 6 concerten, dan ontvangt u 20% korting. Vanaf 6 concerten ontvangt u 25% korting.

Zie voor uitleg over het bestelproces de website van het Muziekgebouw aan ’t IJ. Hebt u vragen over het bestelproces? Dan kunt u direct contact opnemen met de kassa van het Muziekgebouw.