Concertserie Muziekgebouw aan ‘t IJ

Geniet van de concerten van het Nederlands Kamerkoor in het Muziekgebouw aan ‘t IJ met grote kortingen! In het nieuwe concertseizoen voert het Nederlands Kamerkoor de mooiste koorwerken uit in het Muziekgebouw, van muziektheatervoorstellingen als Vergeten tot a-capellaconcerten als Lied der Liederen. Bestel nu de hele serie met 20% korting!

Het Nederlands Kamerkoor is komend seizoen ook te horen en te zien in Het Koninklijk Concertgebouw en Koninklijk Theater Carré. Deze concerten maken geen onderdeel uit van de serie in het Muziekgebouw en kunt u los bestellen. Klik hier voor een overzicht van al onze concerten in Amsterdam.