Concertserie TivoliVredenburg & Pieterskerk Utrecht

U kunt tot wel 25% korting krijgen op onze concerten in TivoliVredenburg en de Pieterskerk in Utrecht als u de hele serie concerten bestelt!  Een eigen serie samenstellen is ook mogelijk: vanaf 4 concerten ontvangt u 15% korting op het totaalbedrag. Voer dan de kortingscode keuze2122 in bij het afrekenen.

Meer informatie is te vinden op de website van TivoliVredenburg. Hebt u vragen over het bestelproces? Dan kunt u direct contact opnemen met de kassa van TivoliVredenburg.

Let op: We voeren in concertseizoen 2021-2022 ook een aantal concerten uit in de Stadsschouwburg. Deze voorstellingen zijn geen onderdeel van de serie in TivoliVredenburg en kunt u los bestellen bij de Stadsschouwburg. Bij de Stadsschouwburg zijn momenteel alleen nog de voorstellingen van het aankomende najaar in de verkoop, de andere voorstellingen volgen op een later moment. Kijk hier voor een overzicht van al onze concerten in Utrecht.