Concertserie Utrecht – TivoliVredenburg, Pieterskerk, Stadsschouwburg

U kunt tot wel 25% korting krijgen op onze concerten in Utrecht als u de hele serie concerten bestelt! Van het magische en overrompelende Van Gogh in Me en de rauwe muziektheatervoorstelling #uncut tot de mooiste a-capellawerken, klassiekers als het Weihnachts-Oratorium en de Johannes-Passion en andere grootse samenwerkingen: in thuisstad Utrecht laat het Nederlands Kamerkoor zich van zijn beste kanten zien.

De concerten vinden plaats in TivoliVredenburg, de Pieterskerk Utrecht en de Stadsschouwburg Utrecht. U kunt alléén seriekorting krijgen als u de hele serie bij TivoliVredenburg bestelt. Bestelt u kaarten direct bij de Pieterskerk of de Stadsschouwburg, dan geldt deze korting niet. Bestelt u de hele concertserie? Dan kunt u tot wel 25% korting krijgen! Een eigen serie samenstellen is ook mogelijk: vanaf 4 concerten ontvangt u 15% korting op het totaalbedrag. Om deze korting te ontvangen gebruikt u op de website van TivoliVredenburg de kortingscode “keuze2021” bij het afrekenen.

Meer informatie is te vinden op de website van TivoliVredenburg. Hebt u vragen over het bestelproces? Dan kunt u direct contact opnemen met de kassa van TivoliVredenburg.