Achtergrondinformatie – Di Lasso’s Tranen van Petrus

Verrijk uw concertbeleving met deze aanvullende informatie, artikelen en video’s!

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld. Op donderdag 29 oktober kunt u hier vinden: live-stream van de Muziekproeverij i.s.m. ZIMIHC theaters en interviews en een blik achter de schermen met Tido Visser (artistiek en algemeen directeur Nederlands Kamerkoor) en Nanine Linning (choreograaf, Dance Company Nanine Linning).

Klik hier om de programmatoelichting te downloaden.

Klik hier om de liedteksten en vertalingen van deze voorstelling te bekijken.

Petrus in tranen

Petrus in tranen – een theologische bespiegeling door prof. dr. Arnold Schilder

Lees het artikel hier

Muziekproeverij i.s.m. ZIMIHC

Livestream van de Muziekproeverij i.s.m. ZIMIHC Theaters

Bekijk de livestream hier terug!

Interview met Tido Visser en Nanine Linning

Making-of en achter schermen met Tido Visser en Nanine Linning

Bekijk de video hier!

Nooit meer slapen – podcast met Marijn Rademaker

Marijn Rademaker was vrijdag 23 oktober te gast bij Nooit meer slapen, de late-night talkshow over cultuur van de VPRO. Hij sprak daar over zijn carrière als danser, de samenwerking met het Nederlands Kamerkoor en Dance Company Nanine Linning, en over zijn rol als Petrus.