• 12 oktober t/m 26 oktober

  Auerbach liet zich voor Flights of the Angakok inspireren door de mythische Inuit-sjamaan – de Angakok. Het is een urgent werk, dat sterk refereert aan de huidige klimaatcrisis.

  Lees meer
 • 10 november t/m 24 november

  Met het Requiem van Howells en Songs of Farewell van Hubert Parry brengt het Nederlands Kamerkoor twee van de populairste Engelse koorwerken bijeen in een avondvullend programma.

  Lees meer
 • 12 december t/m 23 december

  Elk jaar brengt het Nederlands Kamerkoor Bachs meesterwerk voor Kerst met een ander barokensemble uit de Europese top. Dit jaar werkt het koor samen met het gerenommeerde Duitse barokensemble Concerto Köln, onder leiding van chef-dirigent Peter Dijkstra.

  Lees meer
 • 6 februari t/m 17 februari

  Rossini’s compositie is zonder twijfel een van de populairste werken ooit geschreven. Nu in een nieuw arrangement voor strijkorkest, harmonium, twee hoorns en koor.

  Lees meer
 • 28 maart t/m 30 maart

  Het Nederlands Kamerkoor vertolkt samen met het Residentie Orkest Bachs tijdloze en meeslepende passieverhaal in de monumentale Pieterskerk in Leiden.

  Lees meer
 • 8 mei t/m 12 mei

  De titel van dit bijzondere programma verwijst naar het materiaal waarop de mens de industriële revolutie heeft gebouwd. Het staal gemaakt van grondstoffen die we onttrokken aan de aarde. Gestolen wellicht.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam
*