Di Lasso’s Tranen van Petrus

Di Lasso’s meesterwerk over verdriet en eenzaamheid, in een actuele theatrale bewerking door het NKK en Dance Company Nanine Linning.

19 januari t/m 22 januari

Het Nederlands Kamerkoor zingt o.l.v. Paul Van Nevel een a-capellaprogramma volledig gebaseerd op het hexachord ut-re-mi-fa-sol.

Lees meer
 • 8 maart t/m 25 november

  De jonge zangers van NKK NXT, het talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor, gaan op tour met rasartiest Wende! Na de bejubelde voorstelling MENS ontwikkelde Wende een volledig nieuwe show: WILDERNIS, samen met Toneelgroep Oostpool en de jonge zangtalenten van NKK NXT. In WILDERNIS verkent Wende de wildernis in onszelf en in de wereld daarbuiten. WILDERNIS belooft een […]

  Lees meer
 • 14 april t/m 16 april

  De jaarlijkse uitvoering van de ontroerende Matthäus-Passion van Bach, met het Residentie Orkest en het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Peter Dijkstra.

  Lees meer
 • 24 mei t/m 5 juni

  In #uncut volgt het Nederlands Kamerkoor de reis van een jonge trans vrouw. Met muziek met semi-autobiografische elementen van Renske Vrolijk.

  Lees meer
 • 28 mei

  Bestel met een gerust hart uw tickets voor het voorjaar – mocht een concert of voorstelling onverhoopt niet doorgaan, hebt u bij de betreffende concertlocatie altijd recht op een vervangend concert, een voucher of uw geld terug.   NKK NXT 20-21 (Immix), de trainees van het Nederlands Kamerkoor van het afgelopen concertseizoen, treden op samen […]

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid