Di Lasso’s Tranen van Petrus

Di Lasso’s meesterwerk over verdriet en eenzaamheid, in een actuele theatrale bewerking door het NKK, Marijn Rademaker en Dance Company Nanine Linning.

29 oktober t/m 29 november

Lees meer

29 oktober t/m 29 november

Let op: vanwege de coronamaatregelen wordt dit programma vervangen door ‘Di Lasso’s Tranen van Petrus’.

Lees meer
 • 13 december t/m 23 december

  Pauken en trompetten: de veelgeprezen jaarlijkse uitvoering van Bachs Weihnachts-Oratorium door het Nederlands Kamerkoor, dit jaar samen met Concerto Köln.

  Lees meer
 • 19 juni t/m 31 december

  Op 19 juni ging Choir of Chambers in premiere als onderdeel van het symposium van de Veerstichting. Wil je deze unieke digitale kamerkoor-opera terugkijken? Dat kan hieronder!      Vind je dit een mooi project? Overweeg het Nederlands Kamerkoor te steunen! Binnen een paar seconden gedaan met een Tikkie. Liever op een andere manier doneren, […]

  Lees meer
 • 14 januari t/m 15 januari

  Hartmut Haenchen keert terug naar het Nederlands Kamerkoor om samen met de blazers van het Nederlands Philharmonisch Orkest Bruckner te dirigeren.

  Lees meer
 • 21 januari t/m 22 januari

  Een uitvoering van Bartóks Wonderbaarlijke mandarijn door het Nederlands Kamerkoor en het Koninklijk Concertgebouworkest, o.l.v. Matthias Pintscher.

  Lees meer
 • 12 februari t/m 21 februari

  De mooiste werken van twee grootse Engelse componisten, oud én nieuw, uitgevoerd door het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Peter Phillips.

  Lees meer
 • 10 maart t/m 18 maart

  Het Nederlands Kamerkoor en Amsterdam Sinfonietta hernemen samen in kleine bezetting In memoriam, waarmee ze in 2017 met groot succes door Nederland en Zuid-Amerika toerden. De muziek van In memoriam gaat niet alleen over rauwe pijn en intens verdriet, maar ook over het eeuwige leven en een hoopvolle blik vooruit. Zo schreef Arvo Pärt zijn bewogen vredesgebed Da pacem […]

  Lees meer
 • 23 maart t/m 30 juni

  Het Nederlands Kamerkoor en Concerto Köln onder leiding van Peter Dijkstra brengen een uitvoering de meeslepende Johannes-Passion van Johann Sebastian Bach.

  Lees meer
 • 1 april t/m 3 april

  De jaarlijkse uitvoering van de ontroerende Matthäus-Passion van Bach, met het Residentie Orkest en het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Peter Dijkstra.

  Lees meer
 • 29 april t/m 9 mei

  Rautavaara’s Vigilia is de Finse tegenhanger van Rachmaninov’s Vespers: groots en monumentaal. Tournee door Nederland in mei 2021.

  Lees meer
 • 15 mei t/m 23 mei

  In #uncut volgt het Nederlands Kamerkoor de reis van een jonge trans vrouw. Met muziek met semi-autobiografische elementen van Renske Vrolijk.

  Lees meer

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid