Miserere

Het Miserere van Allegri: een bijna magisch stuk dat al eeuwenlang de gemoederen bezighoudt.

13 april t/m 22 april

Lees meer

23 maart t/m 25 maart

Het Nederlands Kamerkoor voert de Matthäus-Passion 2 keer uit met het Concertgebouworkest onder leiding van Ton Koopman.

Lees meer
 • 29 maart t/m 30 maart

  Op uitnodiging van de Pieterskerk Leiden verzorgen het Nederlands Kamerkoor, het Residentie Orkest en het Haags Matrozenkoor vanaf 2018 de jaarlijkse uitvoering van de Matthäus-Passion.

  Lees meer
 • 7 april

  Aangevuurd door specialist Reinbert de Leeuw zingt het Nederlands Kamerkoor deze avond bijzondere koormuziek van Ligeti.

  Lees meer
 • 12 mei t/m 20 mei

  Countertenor Maarten Engeltjes en harpiste Lavinia Meijer zijn ongetwijfeld twee van de meest begenadigde musici van hun generatie.

  Lees meer
 • 14 januari t/m 20 juni

  Waarheen leidt de weg? vertelt de levensverhalen van zes bewoners van Utrechtse buurten. Ieder met een andere (geloofs)overtuiging. Ieder met een andere achtergrond. Ieder met een ander levenspad. Hoe geven zij hun leven vorm, en gaan ze om met de eindigheid daarvan? Na de première in 2017 gaat dit Utrechtse Requiem op tournee langs buurthuizen […]

  Lees meer
 • 21 juni t/m 25 juni

  Genialiteit en gekte Het gerenommeerde Nederlands Kamerkoor en het anarchistische De Warme Winkel smelten samen in een muzikaal theatrale voorstelling rond prins en componist Carlo Gesualdo (1566-1613). Gesualdo leidde een spraakmakend bestaan in zijn paleizen in Zuid -Italië. Hij schreef hemelse muziek die haar tijd ver vooruit was. Tegelijk doen de meest waanzinnige verhalen over hem de ronde. Zo […]

  Lees meer
Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…