Seizoen 20/21

Kijkt u ook al uit naar het nieuwe concertseizoen? Het Nederlands Kamerkoor is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het komende seizoen. Spraakmakende samenwerkingen, ontroerende concertreeksen en nieuwe en oude koormuziek in alle verschijningsvormen – vanaf 1 april 2020 vindt u het programmaoverzicht hier op onze website. Op 1 mei valt ons halfjaarlijkse magazine en tevens seizoensbrochure in de bus bij onze vaste bezoekers, vrienden en donateurs. Ontvangt u het magazine nog niet? Als u zich inschrijft vóór 10 april via onze site, krijgt u het magazine gratis thuisgestuurd. Liever geen papieren post? Vul hieronder uw e-mailadres in, en u krijgt de digitale versie van onze brochure in uw inbox!