Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mag Ziggo Dome voorlopig niet meer dan 30 mensen ontvangen. De concerten van de Avond van de Filmmuziek worden daarom helaas uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Kaartkopers worden geïnformeerd. 

De Avond van de Filmmuziek in de Ziggo Dome gaat door! Het concert is helemaal uitverkocht en dus worden de bezoekers verdeeld over drie avonden. Het wereldberoemde Metropole Orkest, onder leiding van de Duitse dirigent Jochen Neuffer, speelt op 9, 10 en 11 oktober de mooiste filmmuziek. De presentatie is in handen van contrabassist en Maestrojurylid Dominic Seldis. Dominic zal drie avonden verschillende gasten ontvangen, onder wie Ellen ten Damme, Ruben Hein, Tania Kross en Hermine Deurloo. Het Nederlands Kamerkoor zingt op deze avonden muziek van onder anderen Ennio Morricone en John Williams.

Vijf jaar lang is De Avond van de Filmmuziek te gast geweest in Het Koninklijk Concertgebouw. Vorig jaar werd het evenement te groot en verhuisde De Avond van de Filmmuziek naar een uitverkochte Ziggo Dome. Vanaf 17 oktober is de registratie van De Avond van de Filmmuziek uit 2019 in de Pathé theaters te zien.

 

Voor kaartverkoop en meer informatie:

De Avond van de Filmmuziek vindt plaats op 9, 10 en 11 oktober 2020 in Ziggo Dome Amsterdam. De laatste kaarten voor 11 oktober zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl of www.avondvandefilmmuziek.nl

 

Concertagenda

 • vr. 9 oktober 2020 20:00

  Ziggo Dome - Amsterdam

  -uitgesteld-

 • za. 10 oktober 2020 20:00

  Ziggo Dome - Amsterdam

  -uitgesteld-

 • zo. 11 oktober 2020 14:00

  Ziggo Dome - Amsterdam

  -uitgesteld-

  bestel kaarten

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*