Van 27 tot en met 31 juli 2022 staat Utrecht geheel in het teken van koorzang! Leading Voices is een vijf-daags evenement voor professionals in de korenwereld met workshops, masterclasses en concerten door heel Utrecht. In meer dan 70 sessies voor dirigenten, vocal coaches, zangdocenten, managers, componisten en andere betrokkenen wordt kennis en inspiratie gedeeld en vinden ontmoetingen plaats van professionals uit heel Europa. Ook wordt er een randprogramma georganiseerd met activiteiten die specifiek bedoeld zijn voor amateurzangers en -koren.

Het Nederlands Kamerkoor is actief betrokken bij Leading Voices. Alumni van NKK NXT, het traineeprogramma van het koor, en zangers van het Nederlands Kamerkoor spelen een prominente rol bij de openingsvoorstelling, waar ze de mini-opera Dear professor Einstein uitvoeren met Merel Vercammen, onder leiding van Boudewijn Jansen. Het Nederlands Kamerkoor is daarnaast onderdeel van de masterclasses koordirectie Mathieu Romano en verzorgt samen met de deelnemers aan de masterclass een eindpresentatie op de laatste dag van het festival.

Tickets zijn op verschillende manieren te verkrijgen, afhankelijk van het programma-onderdeel en het moment in het festival. Kijk voor meer informatie op de site van Leading Voices!

 

Concertagenda

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*