Johann Sebastian Bach Matthäus-Passion

Haags Matrozenkoor
Peter Dijkstra chef dirigent

solisten worden later bekendgemaakt

De Matthäus-Passion is niet voor niets een begrip in Nederland. Bachs versie van dit eeuwenoude lijdensverhaal bezit een universele schoonheid die raakt aan thema’s die vandaag de dag nog even relevant zijn als tweeduizend jaar geleden. Na twee jaar oorverdovende stilte in Nederland rondom de Paastijd slaan het Nederlands Kamerkoor, het Residentie Orkest en de Pieterskerk Leiden nu opnieuw de handen ineen om de muziek weer te laten klinken. Het geheel staat dit jaar onder leiding van de chef-dirigent van het Nederlands Kamerkoor, Peter Dijkstra.

• Vanwege de coronamaatregelen zijn nog niet alle locaties met de voorverkoop gestart. Aanvangstijden kunnen veranderen. Schrijf u in de voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

• do. 14 april 2022 19:30

Pieterskerk - Leiden