LET OP: vanwege de maatregelen in verband met de uitbraak van COVID-19 kan deze voorstelling momenteel niet doorgaan. De voorstelling wordt verplaatst naar 27 september 2020. Kaartkopers zijn geïnformeerd over de afhandeling hiervan – gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Hebt u geen bericht ontvangen? Neem dan contact op met ons kantoor via info@nederlandskamerkoor.nl.

Let op: dit is een voorstelling met deelnemers aan NKK NXT, het talentontwikkelingsprogramma van het Nederlands Kamerkoor. Het Nederlands Kamerkoor zingt zelf niet mee in deze productie.

Hoe vaak kijk jij in de spiegel? Wil je opvallen, of ga je liever op in de menigte? En waarom streven zoveel vrouwen hetzelfde schoonheidsideaal na? STAAN EN OPVALLEN is de nieuwe voorstelling van NKK NXT, het talentontwikkelingsprogramma van het Nederlands Kamerkoor. Een voorstelling over vrouwelijke kracht en de vrouwelijke stem, over blending in en standing out. Over een moderne tijd waarin iedereen standaard in overload lijkt te werken, maar waar we op zoek gaan naar de stilte. 9 jonge zangeressen gaan de uitdaging aan om een nieuwe voorstelling te creëren waar de toekomst van ensemblemuziek centraal staat. In een maatschappij waarin iedereen een digitale spiegel op zakformaat meedraagt, houdt NKK NXT zowel publiek als de maatschappij een andere spiegel voor. STAAN EN OPVALLEN is herkenbaar, grappig, bij vlagen pijnlijk en vooral ontroerend.

 

Uitvoerenden

NKK NXT 19/20
Veronika Akhmetchina
Elea Bekkers
Nicky de Bie
Sylvia Boone
Céline Janssen
Viktoria Nikolova
Marleen van Os
Channe Visscher
Hansje van Welbergen

Met dank aan
Bahzad Sulaiman
Peggy Olislaegers
Anne-Maartje Lemereis
Christian Chamoun
Niels Hak

Meer weten over de deelnemers aan NKK NXT 19/20? In ons magazine stelden zij zich kort voor! Via deze link is meer informatie over het traject en voorgaande edities te vinden.

Concertagenda

 • zo. 27 september 2020 15:30

  Filmcafé Utrecht - Utrecht

  – uitverkocht –

  let op: gewijzigde locatie

 • zo. 27 september 2020 20:00

  Filmcafé Utrecht - Utrecht

  – uitverkocht –

  let op: gewijzigde locatie

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*