– Concerten zijn al geweest –
TUNE OUT BURN IN

Een muzikale voorstelling over burn-out van NKK NXT

Is er muziek te vinden in de hectiek van deze tijd? Wat is de klank van rust? Hoe klinkt een burn-out? TUNE OUT BURN IN verklankt en verbeeldt beroepsziekte nummer 1: de burn-out. Negen jonge zangers en makers van NKK NXT, het nieuwe talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor, onderzoeken dit vaak nog ongrijpbare fenomeen. ​

In de 21e eeuw staat werk geen moment stil, wordt perfectionisme verheerlijkt en is er voor mislukking geen ruimte. Tegelijkertijd is de oceaan aan keuzes en mogelijkheden overweldigend. Het aantal burn-outs stijgt aanhoudend, dus een ding is duidelijk: tijd voor verandering!

TUNE OUT BURN IN biedt een kritisch tegengeluid. Met moderne koormuziek ondersteund door visuals neemt NKK NXT de cultuur van het alsmaar doorwerken onder de loep. Wat gebeurt er als je het harnas van de tijd aflegt, en je jezelf kwetsbaar opstelt? Met de voormalige gevangenis Wolvenplein (De Lik) als decor schijnt NKK NXT nieuw licht op het thema én op traditionele vormen van koormuziek. Laat je inspireren tot een burn-in!

Met werken van o.a. David Lang, Pärt Uusberg en John Tavener

NKK NXT 2017-2018 Channa Malkin, Dennis Broeders, Hans Vermunt, Hilde Konings, Jony Overdijk, Lette Vos, Patrick Vaessens, Benjamin Larham en Sara Leemans
Visuals Stefanie Bonte
Regie Lizzy Timmers
Instudering Boudewijn Jansen

Blijf op de hoogte van NKK NXT
Facebook: www.facebook.com/nkknxt
Instagram: nkk_nxt

Over NKK NXT
NKK NXT is een talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor. Binnen dit traject is een ensemble gevormd bestaande uit 9 jonge zangers die allemaal hebben bewezen op een creatieve manier met hun vak bezig te zijn. Met ieder een eigen specialisatie en achtergrond zijn zij een creatieve denktank vol ideeën. Onder de vleugels van het Nederlands Kamerkoor hebben zij hun krachten en talenten gebundeld om op zoek te gaan naar vernieuwing in de ensemblezang. Klik hier voor meer informatie.

Concertagenda

 • za. 10 maart 2018 18:30

  Gevangenis Wolvenplein (De Lik) - Utrecht

  bestel kaarten
 • za. 10 maart 2018 21:00

  Gevangenis Wolvenplein (De Lik) - Utrecht

  bestel kaarten
 • zo. 11 maart 2018 14:00

  Gevangenis Wolvenplein (De Lik) - Utrecht

  UITVERKOCHT

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*