Vanwege de pandemie al eerder deels verplaatst en uitgesteld, maar in het najaar gaat het vervolg op de tour van Wende dan echt plaatsvinden! De jonge zangers van NKK NXT 20/21, het talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor, gaan op tour met rasartiest Wende. Na de bejubelde voorstelling MENS ontwikkelde Wende een volledig nieuwe show, WILDERNIS, samen met Toneelgroep Oostpool en de jonge zangtalenten van NKK NXT. In WILDERNIS verkent Wende de wildernis in onszelf en in de wereld daarbuiten. WILDERNIS is een fantastische performance geworden, bomvol energie, verwondering en aanstekelijk enthousiasme.

 

 

concept & spel WENDE │ muziek Nils Davidse (piano), Nicky Hustinx (drums) Ariel Sin Yu Lee, Emma Nelson, Jesse van der Wel, Jobbe Hoebink, Julie Hasfjord, Merel, Phoebe Kirrage, Ruben Grevelink (zang) │ design Chloe Lamford | regie Stef Aerts │ dramaturgie Fanne Boland │ kostuumontwerp Wojciech Dziedzic │ creatief producent Wouter van Ransbeek │ muziekproducent Jan van Eerd │ geluidsontwerp Bob Willekens │ lichtontwerp Nick Verstand │ coproductie Stichting Wende, Toneelgroep Oostpool en Nederlands Kamerkoor met NKK NXT│ mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten

 

Dit is een productie met zangers van NKK NXT, het talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor. Het Nederlands Kamerkoor zelf treedt niet op tijdens deze voorstellingen. 

 

In het laatste magazine van het Nederlands Kamerkoor vertelde Wende over haar passie voor koormuziek en het samenwerken met de jonge talenten van NKK NXT. Lees het interview hieronder terug:

Concertagenda

  • -

    Vanwege de coronamaatregelen zijn een aantal van de concerten in deze tour verplaatst naar later in 2022. Ticketkopers worden geïnformeerd door hun concertlocatie.

  • -

    DE WILDERNIS is op tournee te zien door Nederland van 8 maart t/m 22 mei en van 15 oktober t/m 25 november. Bekijk de volledige speellijst en bestel kaarten op de website van Wende!

    bestel kaarten

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*