Op 5 en 6 juli was het dan zover; honderden zangers kwamen bijeen in Amsterdam en Haarlem om dit unieke werk van David Lang uit te voeren. De NRC en de Volkskrant waren erbij: “Een murmelende klankzee” en “bij elke stap een ander perspectief“.

Stel je voor: een plein vol zangers en publiek. De impact van duizend stemmen, in een stuk van de wereldberoemde componist David Lang. Speciaal geschreven voor mensen zoals jij, die ervoor gezorgd hebben dat het klonk in New York, Berlijn, en straks in Londen…

The Public Domain is een stuk, gecomponeerd door de Amerikaanse componist David Lang, voor honderden zangers in de openbare ruimte. De boodschap? Iedereen kan zingen, en zingen verbindt. In een wereld waarin we steeds individualistischer gaan leven, laat The Public Domain zien wat ons samenbrengt en verbindt.

Door heel Nederland zijn zangers aan het repeteren voor dit spektakel. Op 5 en 6 juli komen zij naar Amsterdam en Haarlem om daar op de Zuidas en in Schalkwijk het concert van hun leven te geven, samen met alle andere deelnemers van dit project!

Beeld: Melle Meivogel

Concertagenda

  • vr. 5 juli 2019 17:00

    Gerswhinplein - Amsterdam

  • za. 6 juli 2019 17:00

    Leonardo da Vinciplein - Haarlem

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam
*