Het Nederlands Kamerkoor presenteert in seizoen 2022-2023 een nieuw programma voor amateurzangers en -koren door heel Nederland: Zingdagen met het Nederlands Kamerkoor! In samenwerking met concertzalen in het hele land organiseert het Nederlands Kamerkoor in het komende concertseizoen drie verschillende Zingdagen, waarin koren en individuele zangers vanuit de hele regio samenkomen voor een dag gevuld met koorzang. Deelnemende zangers krijgen workshops van zangers van het Nederlands Kamerkoor over onder andere samenzang, stemgebruik en samenklank, werken samen aan een gevarieerd programma en presenteren aan het eind van de dag hun werk voor familie, vrienden en bekenden. Een feest van samenzang en een kans om te leren en geïnspireerd te raken door koorzangers van het allerhoogste niveau!

• za. 19 november 2022 11:00

Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade