Meesters & Gezellen

Meesters&Gezellen_Foto Niek van BruggenMeesters & Gezellen is een ambitieuze concertserie van jonge conservatoriumzangers samen met leden van het Nederlands Kamerkoor en Cappella Amsterdam, de twee top-kamerkoren in Nederland. De stemgroepen (sopranen, alten, tenoren en bassen) worden gevormd door één ervaren zanger van het Nederlands Kamerkoor of Cappella Amsterdam en vijf jonge zangers. Eenmaal per jaar wordt binnen enkele weken een ambitieus concertprogramma ingestudeerd en vijfmaal uitgevoerd.

Begin 2018 wordt er meer bekend gemaakt over de concertserie Meesters & Gezellen 17/18!

In de vorige reeks werd o.a. Immortal Bach van Knut Nystedt en Da Pacem Domine van Arvo Pärt gezongen. Het geheel stond onder leiding van Sigvards Kļava, chef-dirigent en artistiek leider van het wereldberoemde Lets Radiokoor.

Concerten

  • 3 februari t/m 14 februari 2017 in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Dalfsen, Groningen, Nijmegen, Utrecht en Eindhoven! Klik hier voor meer info.

Meesters & Gezellen wordt met steun van de conservatoria van Amsterdam en Den Haag geproduceerd en onder auspiciën van het Tenso netwerk van de professionele kamerkoren in Europa.

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…