NKK NXT

Het Nederlands Kamerkoor presenteert een nieuw, baanbrekend talentontwikkelingstraject:

Wil jij je ontwikkelen als ensemblezanger van de toekomst? Maak als NKK-NXT-trainee samen met je collega’s een eigen relevant concertprogramma, onder begeleiding van professionals van het Nederlands Kamerkoor. Ontwikkel je skills op het gebied van samenzang en stemgebruik, maar ook van productie, marketing en conceptontwikkeling.

Voor wie is NKK NXT?

Je bent recentelijk afgestudeerd van een opleiding Zang, Docent Muziek, Koordirectie of Compositie.

Je hebt interesse in ensemblezang, maar bent op zoek naar meer: je wilt je verder ontwikkelen als maker, leider en didact. Je hebt een boodschap die je met jouw kunst wilt overbrengen. Je wilt een jong publiek meenemen in jouw verhaal. En je wilt je organisatorische kwaliteiten ontwikkelen.

Wat bieden wij je?

Een aanstelling van 0,4 fte van 1 september 2017 t/m 1 april 2018 tegen minimumloon.

In deze 24 weken vorm je een ensemble met de andere trainees, waarmee je een eigen relevant concertprogramma ontwikkelt. Professionals van het Nederlands Kamerkoor begeleiden je en geven workshops over ensemblevorming, conceptontwikkeling, productie en marketing.

Hoe meld je je aan?

Stuur vóór 15 mei 2017 een motivatiebrief en cv met relevante ervaring naar nkk-nxt@nederlandskamerkoor.nl . Omschrijf in je motivatiebrief welk maatschappelijk onderwerp jou momenteel bezighoudt en welke rol jij voor ensemblezang ziet in de 21e eeuw.

Op 27 en 28 mei 2017 vinden selectiedagen plaats waarbij met alle auditanten individueel én in groepsverband wordt gewerkt. Houd deze data dus vrij! Wij laten je binnen een week na de inzending van je aanmelding weten of je bent uitgenodigd voor deze dagen.

Op 1 juli 2017 is de eerste ontmoetingsdag met geselecteerde Trainees.

Vragen? Bel Lizet Spijker (coördinator Educatie/Participatie) op 030-2303020 of mail naar nkk-nxt@nederlandskamerkoor.nl.

NKK NXT is ontwikkeld i.s.m.