Nalaten

Vindt u het belangrijk dat ook toekomstige generaties van koormuziek op het allerhoogste niveau kunnen blijven genieten? Wilt u samen met ons investeren in de ontwikkeling van nieuw talent? Wilt u dat amateurkoren samen met het Nederlands Kamerkoor kunnen blijven optreden? Door het Nederlands Kamerkoor in uw nalatenschap op te nemen kunt u daar samen met ons voor zorgen. Dit kan door middel van een erfstelling of een legaat. Graag gaan wij met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden en denken samen met u na over de invulling van uw nalatenschap aan het NKK.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met onze Relatiemanager, Sanne van den Brink. Zij is telefonisch te bereiken op 030-230 30 24 of per e-mail op: sanne.vandenbrink@nederlandskamerkoor.nl