Nederlands Kamerkoor op Festival Bombarie

3 juni 2016

Van 23 t/m 26 juni vindt Festival Bombarie plaats in de Jaarbeurs Utrecht: een vierdaags festival waar professionals en amateurs bij elkaar komen om de passie voor het maken van kunst te delen. Iedere dag staat het festival in het teken van een andere kunstvorm, met op zondag zang. Zangers van het Nederlands Kamerkoor leveren een belangrijke bijdrage aan dit festival met workshops en met De Uitdaging. Voor zowel de workshops als De Uitdaging kunt u zich inschrijven!

De Uitdaging is het hoogtepunt van de slotdag. Onder de bezielende leiding van componist en theatermaker Merlijn Twaalfhoven en in samenwerking met 14 zangers uit het Nederlands Kamerkoor en ZO! Gospel Choir wordt een grootse uitvoering ontworpen. Veertien groepen amateurzangers ontwikkelen losse tonen langzaam tot een melodie. ‘ s Middags wordt het stuk ingestudeerd, ‘s  avonds wordt het uitgevoerd op een slotconcert.

De volgende workshops zullen worden gegeven door zangers van het Nederlands Kamerkoor:

Stefan Berghamer: Jouw Oertoon
Karin van der Poel: Vocal Playground
Jasper Schweppe: Recitatieven zingen
Alberto ter Doest: Lax Vox
Åsa Ollson: Lichaam als Klankkast
Gilad Nezer: Muzikale Communicatie

Deelnemen aan de workshops of aan De Uitdaging kan door een ticket te kopen voor het betreffende onderdeel. Kijk voor meer informatie en tickets op www.festivalbombarie.nl .

Bekijk hier een videoboodschap van Merlijn Twaalfhoven over De Uitdaging.

 

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*