Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Nederlands Kamerkoor

24 maart 2021

De Raad van Toezicht van het Nederlands Kamerkoor heeft dr. ing. Trudy Vos per 22 maart benoemd als opvolger van de huidige voorzitter Julienne Straatman, die na acht jaar statutair afscheid neemt van de Raad van Toezicht. Trudy Vos is sinds 2016 lid van het College van Bestuur van ROC Twente. Daarvoor bekleedde ze diverse functies bij de Provincie Overijssel en was ze secretaris/algemeen directeur van Regio Twente.

Het Nederlands Kamerkoor is enorm blij Trudy Vos als toezichthouder met een grote passie voor kunst en cultuur te mogen verwelkomen. De komst van Trudy Vos betekent ook dat we helaas afscheid moeten nemen van Julienne Straatman, die de afgelopen acht jaar als bevlogen verbinder en inspirator een belangrijke rol heeft gespeeld in het verwezenlijken de ambities van het Nederlands Kamerkoor. We zijn haar bijzonder dankbaar voor alles wat ze voor onze organisatie heeft betekend. In het laatste magazine van het Nederlands Kamerkoor verscheen een interview met Julienne Straatman, waarin ze terugblikt op de afgelopen acht jaar en de aankomende periode. Het interview is hier te lezen.

Daarnaast zal ook Tarik Yousif, lid van de Raad van Toezicht van het NKK sinds 2019, de Raad verlaten in verband met zijn benoeming tot Hoofd Culturele Zaken van de gemeente Utrecht. Het Nederlands Kamerkoor dankt hem voor zijn inzet als toezichthouder en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe functie.

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam
*