NKK Business Partnership

De NKK Business Partners zijn de grote zakelijke gevers van het Nederlands Kamerkoor. Dankzij hun bijdrage van ten minste €7.500 per jaar gedurende drie jaar bieden ze het Nederlands Kamerkoor voldoende zekerheid om grootschalige en ambitieuze plannen te kunnen maken voor de toekomst.

De NKK Business Partners van het Nederlands Kamerkoor herkennen zich in de drie pijlers van het Nederlands Kamerkoor: topkwaliteit, innovatie en educatie. Op basis van deze drie pijlers gaan wij heel graag het gesprek met u aan en zetten alles op alles om de samenwerking optimaal vorm te kunnen geven.

Voor ons is elk partnership maatwerk en in grote mate afhankelijk van de wensen die u heeft. Graag geven wij hier een kleine greep uit de mogelijkheden die een samenwerking met het Nederlands Kamerkoor uw bedrijf bieden:

• Laat uw band met klassieke muziek, cultuur of de stad Utrecht aan uw klanten zien door uw Business Partnership.
  • Vergroot uw netwerk op de exclusieve bijeenkomsten die het Nederlands Kamerkoor gedurende het jaar organiseert op de mooiste concertlocaties van Nederland en daarbuiten.
  • Reis mee met het Nederlands Kamerkoor naar het buitenland. Combineer bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek of een managersmeeting met een fantastisch muzikaal programma.
  • Vergroot uw naamsbekendheid en versterk uw merk door de naam van uw bedrijf te verbinden aan één van onze concertreeksen.
  • Maak uw bedrijfsevenement extra bijzonder door een workshop van chef-dirigent Peter Dijkstra of directeur Tido Visser.

Heeft u interesse in een NKK Business Partnership? Neem dan contact op met onze relatiemanager Sanne van den Brink via 030 230 3024 of viasanne.vandenbrink@nederlandskamerkoor.nl, zij gaat graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Naast NKK Business Partner kunt u ook NKK Corporate Member worden. Hier leest u daar meer over.