NKK Corporate Membership

Maar liefst 1,7 miljoen Nederlanders zingen in koorverband. Daarmee is Nederland één van de landen met de grootste koortradities ter wereld. Al ruim 80 jaar behoort het Nederlands Kamerkoor tot de wereldtop op gebied van koormuziek.

Wilt u met uw bedrijf bijdragen aan de tomeloze ambities van het Nederlands Kamerkoor en zorgen dat wij onverminderd op topniveau kunnen blijven zingen, bijdragen aan de meest innovatieve projecten op het gebied van koormuziek en investeren in het talent van morgen? Wordt dan NKK Corporate Member.

Voor €2.500 per jaar adopteert u één van onze twaalf koorthema’s. Deze thema’s zijn gebaseerd op de concerten tijdens ons voorpaginaproject 150 Psalms. Vanzelfsprekend nodigen wij u ieder seizoen uit voor het concert dat het beste bij het door u gekozen thema past. Daarnaast bent u van harte welkom op de receptie die wij jaarlijks voor onze zakelijke gevers organiseren.

De te adopteren thema’s zijn:
  • De maatschappij
  • Leiderschap
  • Vertrouwen
  • Zorg
  • Onderweg
  • Dankbaarheid
  • Rechtvaardigheid
  • Veiligheid
  • Levensweg
  • Bevrijding
  • Gezag
  • Feest

Met uw NKK Corporate Membership laat uw bedrijf uw klanten de betrokkenheid bij cultuur, podiumkunsten en de stad Utrecht zien. Daarnaast biedt het u de uitgelezen kans uw netwerk te vergroten en draagt u bij aan grote, innovatieve projecten en de educatie en opleiding van de zangers van morgen.

Heeft u interesse om NKK Corporate Member te worden? Neem dan contact op met Sanne van den Brink, Relatiemanager bij het Nederlands Kamerkoor. Zij is te bereiken op 030 230 3024 of via sanne.vandenbrink@nederlandskamerkoor.nl en gaat graag met u in gesprek over de kansen en mogelijkheden die het NKK Corporate Membership uw bedrijf biedt.

Wilt uw organisatie meer betekenen voor het Nederlands Kamerkoor en samen met ons nadenken over de invulling van een hechte samenwerking? Lees hier meer over de mogelijkheden tot aan het aangaan van een NKK Business Partnership.

Een NKK Corporate Membership wordt voor de minimale duur van drie jaar aangegaan.