NKK NXT 17/18: TUNE OUT BURN IN

NKK NXT 17/18: een groep van 9 jonge zangers op een missie om het stof rondom ensemblezang te doen opwaaien en taboes te doorbreken!

NKK NXT is een talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor. Binnen dit traject is een ensemble gevormd bestaande uit 9 jonge zangers die allemaal hebben bewezen op een creatieve manier met hun vak bezig te zijn. Met ieder een eigen specialisatie en achtergrond zijn zij een creatieve denktank vol ideeën. Onder de vleugels van het Nederlands Kamerkoor hebben zij hun krachten en talenten gebundeld om op zoek te gaan naar vernieuwing in de ensemblezang.

Vanaf de eerste ontmoeting in september tot de uitvoering in maart zijn zij twee hele dagen per week bezig met dit vooruitstrevende project met als resultaat een spetterend concert op 10 en 11 maart 2018.

NKK NXT 17/18: Channa Malkin, Dennis Broeders, Hans Vermunt, Hilde Konings, Jony Overdijk, Lette Vos, Patrick Vaessens, Benjamin Larham en Sara Leemans

Leer NKK NXT 17/18 beter kennen in dit interview uit het Nederlands Kamerkoor Magazine!

TUNE OUT BURN IN
Een muzikale voorstelling over burn-out 

Op 10 en 11 maart is de muzikale voorstelling TUNE OUT BURN IN te zien in gevangenis Wolvenplein te Utrecht. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar.

Blijf op de hoogte van NKK NXT
Facebook: www.facebook.com/nkknxt
Instagram: nkk_nxt

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…