NKK NXT 2017-2018 keert terug met TUNE OUT BURN IN!

7 juni 2018

Wat zijn we trots op NKK NXT 2017-2018! Aankomende zomer is hun prachtige muzikale voorstelling TUNE OUT BURN IN te zien op twee festivals: Festival Wonderfeel en het Dwarslopers Festival!

NKK NXT is het talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor. Binnen dit traject wordt een ensemble gevormd bestaande uit jonge zangers die allemaal afgestudeerd zijn als musicus. Onder de vleugels van het Nederlands Kamerkoor bundelen zij hun talenten krachten om samen op zoek te gaan naar vernieuwing in de koormuziek. In 2017 ging de eerste editie van start, met als resultaat de muzikale voorstelling TUNE OUT BURN IN.

TUNE OUT BURN IN verklankt en verbeeldt beroepsziekte nummer 1: de burn-out. In de voorstelling wordt eigentijdse a-cappellakoormuziek gecombineerd met theater, dans en visuals. Innovatie in de koormuziek en het opzoeken van maatschappelijke relevantie staan centraal bij het NKK NXT. Het resultaat was verpletterend: een a-cappellakoorconcert met theater, dans en visuals in voormalig gevangenis Wolvenplein in Utrecht. Gemist? Ze zijn dus nog tweemaal te bewonderen!

Klik hier voor meer informatie over het Dwarsloper Festival op 16 juni in TivoliVredenburg
Klik hier voor meer informatie over festival Wonderfeel op 22 juli

 

 

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam
*