Openbare repetities

Het is weer mogelijk om repetities van het Nederlands Kamerkoor bij te wonen! Een openbare repetitie is dé gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen van het Nederlands Kamerkoor. Het levert een even enerverende als fascinerende inkijk in de muziek en het werk van de zangers. Voor maar €7,50 kan je bij repetities van de volgende projecten komen kijken!

(Bent u vriend van het Nederlands Kamerkoor of Doneert u? Dan kunt u 2x per seizoen gratis naar een openbare repetitie komen! Meld u aan met uw mailadres en naam via rsvp@nederlandskamerkoor.nl) 

Matthäus Passion

De Nederlandse passietraditie heeft bijna iconische proporties bereikt en geniet ongekende populariteit. Nergens wordt de Matthäus-Passion zoveel uitgevoerd als in Nederland. Het Nederlands Kamerkoor werkt voor de uitvoeringen van Bachs tijdloze en meeslepende passieverhaal samen met het Residentie Orkest en de monumentale Pieterskerk in Leiden. De Britse dirigent Matthew Halls leidt musici, zangers en een schitterende solistencast in een bijzondere uitvoering van dit eeuwenoude passieverhaal.
De repetitie op 04 april is een tutti repetitie van het Residentie Orkest, het Nederlands Kamerkoor en de solisten. 

  • Tijd en datum: 04 april, 19.00-22.00u
  • Locatie: Amare, Spuiplein 150 Den Haag
  • Tickets: Stuur een mailtje naar rsvp@nederlandskamerkoor.nl 

 

Als u zich aanmeldt, graag 15 min voordat de repetitie begint aanwezig zijn op de repetitielocatie.

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam
*