Openbare repetities

Altijd al willen weten hoe een repetitie van het Nederlands Kamerkoor in zijn werk gaat? Openbare repetities geven u daarvoor de kans.

Bij de meeste projecten stellen wij een repetitie open voor publiek. Bijna alle openbare repetities vinden plaats in de Silokerk te Utrecht. Er is per repetitie maar zeer beperkt plaats voor publiek. Hieronder vindt u de data waarop de repetities zijn opengesteld voor publiek voor eerste half jaar van 2019:

• 28 januari 2019 van 10:00-13:00 uur: Fauré Requiem
  • 12 maart 2019 van 10:00-13:00 uur: Vergeten
  • 23 april 2019 van 15:00-18:00 uur: Become Desert
  • 7 mei  2019 van 14:00-17:00 uur: Schatkamer van Paul van Nevel

Omdat de aanmeldingen erg vlot gaan en we iedereen de ruimte willen geven is het mogelijk om u voor maximaal 3 van de 4 repetities aan te melden.

U kunt zich per mail (info@nederlandskamerkoor.nl) aanmelden voor de repetitie van 28 januari 2019!

Voor de repetities van 12 maart 23 april en 7 mei kunt u zich binnenkort ook aanmelden.

Let op: wij verzoeken u vriendelijk 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we er zeker van zijn dat u de repetitie niet verstoort en zodat u nog een gratis kopje koffie/thee kunt nemen.

Bezoekers die ná aanvangstijd arriveren kunnen we helaas pas de repetitieruimte binnenlaten tijdens de pauze.

Het maken van geluids- en/of video-opnames tijdens de repetitie is niet toegestaan, tenzij hier vooraf toestemming voor is gegeven door de productieleider van het Nederlands Kamerkoor.