Openbare repetities

Altijd al willen weten hoe een repetitie van het Nederlands Kamerkoor in zijn werk gaat? Openbare repetities geven u daarvoor de kans!

Bij verschillende projecten stellen wij een repetitie open voor publiek. Bijna alle openbare repetities vinden plaats in de Silokerk te Utrecht. Er is per repetitie maar zeer beperkt plaats voor publiek.

Openbare repetities najaar 2019:

• zaterdag 14 december, 13:00-16:00 uur – Weihnachts-Oratorium, in het Muziekhuis, Loevenhoutsedijk 301, Utrecht – VOL

Wij verzoeken u vriendelijk 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we er zeker van zijn dat u de repetitie niet verstoort en zodat u nog een gratis kopje koffie/thee kunt nemen. Bezoekers die ná aanvangstijd arriveren kunnen we helaas pas de repetitieruimte binnenlaten tijdens de pauze.Het maken van geluids- en/of video-opnames tijdens de repetitie is niet toegestaan, tenzij hier vooraf toestemming voor is gegeven door de productieleider van het Nederlands Kamerkoor.

Bent u donateur vanaf €5,00 per maand? Dan kunt u zich gratis aanmelden voor de openbare repetitie door te mailen naar info@nederlandskamerkoor.nl. Laat u even weten met hoeveel personen u komt?

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een of meerdere openbare repetitie(s):
Let op: Het is niet nodig om uw ticket te printen!