Openbare repetities

De eerste 2 openbare repetities voor seizoen 2017-2018 zijn bekend! U kunt zich via onderstaand formulier alvast aanmelden voor deze openbare repetities. Binnenkort worden er nog meer openbare repetities bekend gemaakt, dus hou deze pagina in de gaten!

Altijd al willen weten hoe een repetitie van het Nederlands Kamerkoor te werk gaat? Openbare repetities geven u daarvoor de kans.

Bij de meeste projecten stellen wij een repetitie  open voor publiek. Alle repetities vinden plaats in de Silokerk te Utrecht. Momenteel kunt u zich aanmelden voor de volgende openbare repetities:

• 25 september 2017, 10:00-13:00 – Rachmaninov Vespers o.l.v. Peter Dijkstra (VOL)
  • 19 oktober 2017, 12:00-15:00 – Anoniem Anno 1300 o.l.v. Paul van Nevel (VOL)

Binnenkort worden de overige openbare repetities van komend seizoen bekend gemaakt op deze pagina.

Let op: wij verzoeken u vriendelijk 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we er zeker van zijn dat u de repetitie niet verstoort en zodat u nog een gratis kopje koffie/thee kunt nemen.

Bezoekers die ná aanvangstijd arriveren kunnen we helaas pas de repetitieruimte binnenlaten tijdens de pauze.

Het maken van geluids- en/of video-opnames tijdens de repetitie is niet toegestaan, tenzij hier vooraf toestemming voor is gegeven door de productieleider van het Nederlands Kamerkoor.