Openbare repetities

Altijd al willen weten hoe een repetitie van het Nederlands Kamerkoor in zijn werk gaat? Openbare repetities geven u daarvoor de kans.

Bij de meeste projecten stellen wij een repetitie open voor publiek. Bijna alle openbare repetities vinden plaats in de Silokerk te Utrecht. Er is per repetitie maar zeer beperkt plaats voor publiek. Hieronder vindt u de data waarop de repetities zijn opengesteld voor publiek voor eerste half jaar van het komende seizoen:

• 30 augustus 2018 van 10:30-13:30 uur: Bach in Köthen
  • 7 november 2018 van 10:00-13:00 uur: Mozart Requiem
  • 4 december 2018 van 10:30-13:30 uur: Weihnachtsoratorium
  • 15 januari 2019 van 14:30-17:30 uur: Schnittke

Omdat de aanmeldingen erg vlot gaan en we iedereen de ruimte willen geven is het mogelijk om u voor maximaal 3 van de 4 repetities aan te melden. Er zullen vanaf januari 2019 weer nieuwe openbare repetities zijn.

U kunt zich via dit formulier aanmelden:

Aanmelding openbare repetitie

Voor donateurs van het Nederlands Kamerkoor is het bijwonen van de openbare repetities gratis. Van alle andere bezoekers vragen wij een kleine bijdrage van €5 per persoon. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Let op: wij verzoeken u vriendelijk 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we er zeker van zijn dat u de repetitie niet verstoort en zodat u nog een gratis kopje koffie/thee kunt nemen.

Bezoekers die ná aanvangstijd arriveren kunnen we helaas pas de repetitieruimte binnenlaten tijdens de pauze.

Het maken van geluids- en/of video-opnames tijdens de repetitie is niet toegestaan, tenzij hier vooraf toestemming voor is gegeven door de productieleider van het Nederlands Kamerkoor.