Openbare repetities

Het is weer mogelijk om repetities van het Nederlands Kamerkoor bij te wonen! Een openbare repetitie is dé gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen van het Nederlands Kamerkoor. Het levert een even enerverende als fascinerende inkijk in de muziek en het werk van de zangers. Voor maar €7,50 kan je bij repetities van de volgende projecten komen kijken!

(Bent u vriend van het Nederlands Kamerkoor of Doneert u? Dan kunt u 1x per seizoen gratis naar een openbare repetitie komen! Als u lid bent van de Nobelkring kunt u alle openbare reptities gratis bijwonen. Meld u aan met uw mailadres en naam via rsvp@nederlandskamerkoor.nl) 

Petite Messe Solennelle

Met de Petite Messe Solennelle van Rossini gaan het Nederlands Kamerkoor en Amsterdam Sinfonietta een nieuwe, zeer uitdagende samenwerking aan. Dit meesterwerk van Rossini is zonder twijfel een van de mooiste en populairste werken ooit geschreven. En hoewel Rossini het schreef op zijn sterfbed zit er een grote mate van lichtheid in de muziek. Misschien onderstreept het stuk daarmee wel de ondraaglijke lichtheid van het bestaan. 
Het Nederlands Kamerkoor en Amsterdam Sinfonietta staan als altijd garant voor een schitterende uitvoering, en doen dat – zo wil de traditie – ongedirigeerd. Samen presenteren de ensembles een gloednieuw arrangement van het werk van de hand van Wijnand van Klaveren, voor strijkorkest, harmonium, twee hoorns en koor. De solisten komen uit de gelederen van het Nederlands Kamerkoor zelf.

De openbare repetitie is op 02 februari en staat onder leiding van Martina Batič

  • Tijd en datum: 02 februari, 11.45u-13.15u + Koffie/Thee achteraf;
  • Locatie: MCO gebouw in Hilversum, studio 1. Heuvellaan 33, 1217JL Hilversum;
  • Tickets: zie ticketshop hier onder

Graag 15 min voordat de repetitie begint aanwezig zijn op de repetitielocatie.

 

 

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*