Openbare repetities

Altijd al willen weten hoe een repetitie van het Nederlands Kamerkoor in zijn werk gaat? Openbare repetities geven u daarvoor de kans.

Bij de meeste projecten stellen wij een repetitie open voor publiek. Alle repetities vinden plaats in de Silokerk te Utrecht. Er is per repetitie maar zeer beperkt plaats voor publiek. Helaas zijn alle repetities voor dit seizoen al vol. Wilt u op de reservelijst? Mail dan naar info@nederlandskamerkoor.nl . Hieronder vindt u de data waarop de repetities zijn opengesteld voor publiek:

• 22 januari 2018, 13:40-15:10 – Psalmensymfonie o.l.v. Peter Dijkstra (vol)
  • 26 maart 2018, 10:00-13:00 – Matthäus Passion o.l.v. Jan-Willem de Vriend (vol)
  • 11 april 2018, 10:00-13:00 – Miserere Scarlatti o.l.v. Peter Dijkstra (vol)
  • 10 mei 2018, 10:00-13:00 – NKK, Maarten Engeltjes en Lavinia Meijer o.l.v. Peter Dijkstra (vol)

Let op: wij verzoeken u vriendelijk 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn zodat we er zeker van zijn dat u de repetitie niet verstoort en zodat u nog een gratis kopje koffie/thee kunt nemen.

Bezoekers die ná aanvangstijd arriveren kunnen we helaas pas de repetitieruimte binnenlaten tijdens de pauze.

Het maken van geluids- en/of video-opnames tijdens de repetitie is niet toegestaan, tenzij hier vooraf toestemming voor is gegeven door de productieleider van het Nederlands Kamerkoor.