Zingdag

De jaarlijkse Zingdag van het Nederlands Kamerkoor vindt ditmaal plaats op zaterdag 29 oktober. U bent van harte uitgenodigd om aan deze dag deel te nemen. Onder leiding van dirigent Klaas Stok studeert u een aantal prachtige koorstukken in. De stemgroepen worden gecoacht door vier zangers van het Nederlands Kamerkoor.
Aan het einde van de dag worden deze stukken ten gehore gebracht in een openbare presentatie, waarbij vrienden en familie van harte welkom zijn.

Datum en tijdstip: zaterdag 29 oktober 2016  van 10.00-17.00 uur
Locatie: Akoesticum te Ede
Kosten: €75,- inclusief koffie/thee, lunch en borrel (€60 voor vrienden/donateurs. Zij ontvangen eind mei informatie over hoe zij zich kunnen aanmelden voor deze kortingsprijs.)

Het maximale aantal deelnemers voor de Zingdag 2016 is bereikt, u kunt zich helaas niet meer aanmelden.

Fotograaf: Jan Kruys

Zingdag 2014. Fotograaf: Jan Kruys