Zingdag i.s.m. Consensus Vocalis

Op 20 mei 2017 treedt het Nederlands Kamerkoor met Remy van Kesteren op in het Muziekcentrum Enschede.

Voorafgaand aan dit concert zijn amateurzangers van harte welkom in het Muziekcentrum voor een speciale Zingdag in samenwerking met onze collega’s van Consensus Vocalis. Onder leiding van Klaas Stok duiken we in de prachtige koormuziek van Johannes Brahms. Iedere stemgroep ontvangt een masterclass door een professional uit één van de twee koren: Annet Lans (sopraan NKK), Machteld van de Putte (alt CV), Alberto ter Doest (tenor NKK) en Lodewijk Meeuwsen (bas CV).

tijden zingdag: 13.00-17.00
(deuren open 12.30)
tijden concert: 19.30 (voorprogramma) / 20.00 (hoofdprogramma) – 21.30
(deuren open 19.00)

Repertoire: Delen uit Zigeunerlieder op. 103, Johannes Brahms:

1. He Zigeuner
2. Hochgetürmte Rimaflut
5. Brauner Bursche
6. Röslein dreie in der Reihe
7. Kommt mir manchmal in den Sinn

Kosten voor deze Zingdag zijn €60. Dit is inclusief:

Bestel uw kaarten nu!

Heeft u al een concertkaart gekocht, en wilt u ook naar de Zingdag komen? Neem dan contact met ons op: lizet.spijker@nederlandskamerkoor.nl (coördinator educatie/participatie).

Consensus Vocalis
Photo: Marco Borggreve