Zingdagen

Op 27 oktober 2018 vindt de eerstvolgende landelijke Zingdag plaats, georganiseerd door het Nederlands Kamerkoor in Akoesticum, Ede.

Van 10.00-17.00 uur werkt u samen met zangers van het Nederlands Kamerkoor onder leiding van dirigent Béni Csillag in een speciaal voor deze dag samengesteld repertoire.

De dag ziet er als volgt uit:

09.30 inloop, koffie/thee
10.00 welkom, opwarmen, verkennen van repertoire o.l.v. Béni Csillag
11.15 pauze
11.30 repetities in stemgroepen o.l.v. zangers van het Nederlands Kamerkoor
13.00 lunchpauze
14.00 tutti-repetitie o.l.v. Béni Csillag
15.30 pauze
16.00 presentatie voor vrienden en familie
16.30 borrel

Béni Csillag heeft speciaal voor deze dag een programma samengesteld met werken van Zoltán Kodály, een dirigent die dicht aan zijn hart staat vanwege zijn Hongaarse achtergrond. Het programma is:

Zoltán Kodály

• Esti Dal
  • Adventi Ének
  • Túrót Eszik a Cigány

Felix Mendelssohn Bartholdy

• Richte mich, Gott (Psalm 43)
  • Jauchzet dem Herrn (Psalm 100)

Tickets

Kosten voor de hele dag, incl. koffie/thee, lunch en een borrel na afloop zijn €65,-. Bij aankoop van uw ticket ontvangt u een e-mail met de bladmuziek, audio- en uitspraakfiles, zodat u zich thuis kunt voorbereiden.