Masterclasses en Zingdagen

De eerstvolgende Zingdag vindt plaats op zaterdag 11 mei 2019 in Musis Arnhem, voorafgaand aan het concert ‘De Schatkamer van Paul Van Nevel‘. Samen met zangers van het Nederlands Kamerkoor werkt u aan oude muziek: stukken speciaal geselecteerd in aansluiting op het concertprogramma van die avond. Wat maakt deze oude muziek zo speciaal, en welke stemtechniek gebruik je bij het zingen van deze muziek? 

Deze Zingdag is een unieke kans om te leren van én te zingen met de doorgewinterde experts van het Kamerkoor. Onder leiding van een gastdirigent studeert u in een middag een aantal stukken in. Vier zangers – van elke stemgroep één – van het NKK zingen mee en werken met de stemgroepen om de muziek goed onder de knie te krijgen. Het repertoire van deze middag staat in het teken van de oude muziek. De NKK-experts vertellen u alles over de muzikale en stemtechnische aspecten die zo uniek zijn aan de vocale muziek uit deze tijd.

Ga naar de website van Musis en boek uw ticket! Koopt u naast een kaartje voor de Zingdag, ook direct een concertkaartje voor die avond, dan ontvangt u een korting van €13,50. Ga naar de website van Musis Arnhem…

 

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…