Masterclasses en Zingdagen

Regelmatig organiseert het Nederlands Kamerkoor Zingdagen en Masterclasses. Samen met andere koorliefhebbers en onder leiding van zangers van het Nederlands Kamerkoor werkt u aan geselecteerde koorstukken, of duikt u dieper in het repertoire dat het Nederlands Kamerkoor tijdens een concert laat horen. Vaak wordt dit georganiseerd in samenwerking met een zaal waar het Nederlands Kamerkoor optreedt.

Een keer per jaar organiseert het Nederlands Kamerkoor de jaarlijkse landelijke Zingdag: een dag vol koorzang, waar iedereen zich voor aan kan melden en u intensief werkt met een zanger van het Nederlands Kamerkoor uit uw stemgroep, en onder leiding van een gastdirigent een programma instudeert. Een unieke kans om te leren van én te zingen met de doorgewinterde experts van het Kamerkoor.

De jaarlijkse Zingdag van seizoen 2019-2020 heeft op 28 september plaatsgevonden in Akoesticum in Ede! Meer dan 80 deelnemers hebben zich onder begeleiding van onze zangers gebogen over werken van o.a. Saint-Saëns, Elgar en Tavener. Binnenkort is in het nieuwe magazine van het Nederlands Kamerkoor een kort verslag te lezen!

Op de hoogte gehouden worden over nieuwe Zingdagen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!