Zing met het Nederlands Kamerkoor

De pandemie heeft diepe sporen nagelaten in het Nederlandse korenlandschap. Het Nederlands Kamerkoor zet zich samen met de betrokken partners in voor herstel en versteviging van de korensector met onder andere een nieuw participatieprogramma, Zingdagen met het Nederlands Kamerkoor, waarin op verschillende locaties in Nederland workshopdagen worden aangeboden aan amateurkoren en -zangers. Bekijk de Zingdagen in concertseizoen 2022/2023 via onderstaande button.

Zingdagen 22/23

Naast de Zingdagen organiseren we in samenwerking met ZIMIHC theaters Utrecht de workshopreeks Utrecht zingt met het Nederlands Kamerkoor, waarin deelnemers onder begeleiding van zangers van het Nederlands Kamerkoor werken aan muziek en thematiek rondom voorstellingen van het Nederlands Kamerkoor in Utrecht.

Meer informatie