Publieksonderzoek 2019

24 oktober 2019

Vanaf deze week starten wij met het uitnodigen van een deel van onze bezoekers om hun mening te geven in een publieksonderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Terra Nova. Wij gebruiken de resultaten om meer inzicht te krijgen in de wensen en voorkeuren van ons publiek en om verantwoording af te leggen aan subsidieverstrekkers. Uw mening is zeer waardevol voor ons, dus als u een uitnodiging voor dit onderzoek krijgt waarderen wij het zeer als u de tijd neemt om hieraan deel te nemen. De invultijd bedraagt ongeveer 10 minuten, en alle resultaten worden anoniem verwerkt.

Vanwege de huidige wet- en regelgeving rondom privacy (AVG) kan het zijn dat u de uitnodiging ook ontvangt van een van de concertzalen waar u kaarten hebt gekocht voor een van onze voorstellingen. Dit is helaas niet te voorkomen en wij vragen hiervoor uw begrip. U hoeft de enquete maar een keer in te vullen.

Hebt u vragen over het publieksonderzoek of wilt u nog andere zaken met ons delen ? Neem gerust contact op met ons kantoor: info@nederlandskamerkoor.nl of 030 – 230 30 20. Wij staan u graag te woord.