Stagiair(e) Educatie/Participatie

Als stagiair(e) educatie/participatie werk je nauw samen met de Coördinator Educatie/Participatie, zowel op kantoor als op concertlocaties. Je ondersteunt bij diverse activiteiten, zoals het uitzetten van een nieuw seizoen Zingen doe je Samen!, de organisatie van Zingdagen voor amateurzangers én het opzetten van een nieuw seizoen NKK NXT, het talentontwikkelingstraject voor jonge zangers.

Daarnaast onderzoek je samen met de Coördinator Educatie/Participatie nieuwe mogelijkheden voor educatie- en participatieprojecten, rondom concertseries en losstaand.

Wie zoeken wij?

• Je bent bezig met of pas afgestudeerd van een relevante opleiding, bijv. Muziek- of kunsteducatie of music management.
  • Je bent sociaal en vind het leuk om met mensen van verschillende achtergronden en niveaus te werken.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het niet erg ook ’s avonds en in weekenden te werken.
  • Je bent gemotiveerd om een breed en divers publiek een positieve ervaring met klassieke (koor)muziek mee te geven.

Wat bieden wij?

Wij zijn een levendige organisatie waarvan je alle ins- en outs leert kennen. Je krijgt ervaring in de verschillende aspecten van muziekeducatie binnen een ensemble. Door het contact met zalen, theaters, musici en leveranciers breid je je netwerk uit. Bij goed presteren bieden we een mooie referentie voor je toekomst.

Overige informatie

De omvang en duur van de stage zijn in overleg vast te stellen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die tenminste 24 uur per week beschikbaar is voor een periode van minimaal 3 maanden. Er is een bescheiden maandelijkse stagevergoeding beschikbaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lizet Spijker, Coördinator Educatie/Participatie: 030-2303020.

Heb je interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar lizet.spijker@nederlandskamerkoor.nl