Uw steun, onze adem

Het Nederlands Kamerkoor, opgericht in 1937, behoort tot de wereldtop. Vanaf het prille begin staan we bekend om onze avontuurlijke en vernieuwende koers: met het uitzetten van opdrachten aan grote componisten en jong talent, met de ontwikkeling van nieuwe vormen en met spannende samenwerkingen. Het leidt tot concerten die ontroeren én prikkelen.

We presenteren koormuziek op het allerhoogste niveau, in binnen- én buitenland. Met de komst van Peter Dijkstra hebben we een chef-dirigent van wereldformaat. We investeren in innovatieve educatietrajecten, zoals NKK NXT, een traineeship voor jonge zangers. En we werken samen met de vele amateurkoren in het land. Wij delen onze passie voor koormuziek, want zingen verbindt.

De bijdragen van particulieren en bedrijven zijn onmisbaar voor het koor, hiermee kunnen wij investeren in de toekomst van koormuziek als springlevende kunstvorm. Uw steun, onze adem.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om het Nederlands Kamerkoor te steunen, neemt u dan contact op met onze relatiemedewerker Margriet Stok, telefonisch te bereiken op 030 230 3024, of via e-mail op margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl.

Hoe kunt u het Nederlands Kamerkoor steunen?

  • Word Vriend van het Nederlands Kamerkoor. Lees meer…

  • Word lid van Nobelkring, ontmoetingsplek van het Nederlands Kamerkoor en haar grootste gevers. Lees meer…

  • Neem het Nederlands Kamerkoor op in uw nalatenschap. Lees meer…

  • Word met uw bedrijf NKK Business Partner of NKK Corporate Member. Lees meer…

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid