Steun het koor


Het Nederlands Kamerkoor, opgericht in 1937, behoort tot de wereldtop. Vanaf het prille begin staan we bekend om onze avontuurlijke en vernieuwende koers: met het uitzetten van opdrachten aan grote componisten en jong talent, met de ontwikkeling van nieuwe vormen, en met spannende samenwerkingen. Het leidt tot concerten die ontroeren én prikkelen.

Yolande Yolande Gleis 2“Het Nederlands Kamerkoor is voor mij een juweel: daar mag je van genieten! En dat wil ik blijven doen. Daarom ondersteun ik het Nederlands Kamerkoor.”  Yolande Gleis, vriend

We presenteren koormuziek op het allerhoogste niveau, in binnen- én buitenland. Met de komst van Peter Dijkstra hebben we een chef-dirigent van wereldformaat. We investeren in innovatieve educatietrajecten, zoals NKK NXT, een traineeship voor jonge zangers. En we werken samen met de vele amateurkoren in het land. Wij delen onze passie voor koormuziek, want zingen verbindt.

“Als lWendela Gort Erbrink, Zwolleid van het Overijssels Kamerkoor maakte ik onlangs een inspirerende training mee van jullie sopraan Heleen Koele. Ik hoop dat jullie – mede dankzij mijn donatie – nog heel lang doorgaan met educatieve activiteiten!”  Wendela Gort Erbrink, vriend

Met de bijdragen van onze Vrienden investeren wij in de toekomst van koormuziek als springlevende kunstvorm. Uw steun, onze adem.

Hoe kunt u het Nederlands Kamerkoor steunen?

  • Word Vriend van het Nederlands Kamerkoor. Lees meer…

  • Word lid van Nobelkring, ontmoetingsplek van het Nederlands Kamerkoor en haar grootste gevers. Lees meer…

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…