Steun het Nederlands Kamerkoor

Steun het NKK tijdens de coronacrisis

 

Klik hier om een donatie te doen via iDeal!

Vrijwel iedereen heeft zorgen over zijn gezondheid of die van dierbaren. Onze gedachten zijn bij iedereen die ziek is, dierbaren heeft verloren of anderszins geraakt wordt door de crisis. Als Nederlands Kamerkoor – dat staat voor verbinding – willen wij een heel klein steentje pogen bij te dragen aan het verzachten van de pijn. Zo maakten we online videoregistraties, podcasts, en een videoserie over De stille Passie. Al onze online initiatieven kunt u vinden op deze pagina.

In deze tijden dat we niet voor ons publiek kunnen spelen hebben we u het hardste nodig. Ook onze zangers zelf, als zzp’ers, worden zwaar getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. We kunnen niet wachten tot we weer muziek voor u kunnen maken, maar om die tijd te overbruggen kunnen we alle hulp gebruiken. Ook die van u. U helpt ons al door een eenmalige donatie doen via de knoppen hieronder. Ook kunt u Vriend van het Nederlands Kamerkoor worden: dit kan al vanaf €5 per maand. In deze moeilijke tijden gebruiken we uw bijdrage om extra voorzieningen te treffen voor onze zangers, die kampen met wegvallende inkomsten en onzekerheid. Ook steunt u hiermee projecten als Choir of Chambers, en De stille Passie waarmee we toch een vorm van werk kunnen verschaffen aan onze zangers in een tijd waarin we verder geen concerten kunnen geven.

Eenmalige donatie

Doe een eenmalige donatie en steun het NKK in moeilijke tijden. Uw bijdrage wordt gebruikt voor het ondersteunen van onze zangers en het mogelijk blijven maken van de mooiste projecten in de komende concertseizoenen. De passietijd, waarin onze zangers traditiegetrouw een groot deel van hun jaarinkomen vergaren, maakt de problemen alleen maar meer zichtbaar. Wilt u meer lezen over de passietijd en waarom we uw steun nodig hebben? Bekijk onze speciale pagina over De stille Passie.

U kunt doneren op verschillende manieren: via een iDeal betaling met uw eigen bank, via een machtiging om eenmalig het bedrag af te schrijven, of u kunt zelf een bedrag overmaken. Liever zelf overmaken? Doe dit dan naar NL69ABNA0550445897 o.v.v. ‘Stille Passie’.

Eenmalige donatie doen via iDeal

Eenmalige donatie doen met een machtiging

Word Vriend

Door Vriend te worden van het Nederlands Kamerkoor steunt u ons op een structurele manier. U helpt ons in het treffen van voorzieningen voor zangers in deze moeilijke tijden voor zzp’ers, en maakt onze concerten en educatie- en participatietrajecten mede mogelijk. Als Vriend kunt u rekenen op een hechte band met het Nederlands Kamerkoor en verschillende privileges.

Nu Vriend worden

 

Wilt u liever eerst persoonlijk contact of meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met relatiemedewerker Margriet Stok via margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl of 030 230 30 24.

 


Het Nederlands Kamerkoor, opgericht in 1937, behoort tot de wereldtop. Vanaf het prille begin staan we bekend om onze avontuurlijke en vernieuwende koers: met het uitzetten van opdrachten aan grote componisten en jong talent, met de ontwikkeling van nieuwe vormen en met spannende samenwerkingen. Het leidt tot concerten die ontroeren én prikkelen.

We presenteren koormuziek op het allerhoogste niveau, in binnen- én buitenland. Met de komst van Peter Dijkstra hebben we een chef-dirigent van wereldformaat. We investeren in innovatieve participatie- en educatietrajecten, zoals NKK NXT, een traineeship voor jonge zangers. En we werken samen met de vele amateurkoren in het land. Wij delen onze passie voor koormuziek, want zingen verbindt.

De bijdragen van particulieren en bedrijven zijn onmisbaar voor het koor, hiermee kunnen wij investeren in de toekomst van koormuziek als springlevende kunstvorm. Uw steun, onze adem.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om het Nederlands Kamerkoor te steunen, neemt u dan contact op met onze relatiemedewerker Margriet Stok, telefonisch te bereiken op 030 230 3024, of via e-mail op margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl.

Hoe kunt u het Nederlands Kamerkoor steunen?

  • Word Vriend van het Nederlands Kamerkoor. Lees meer…

  • Word lid van Nobelkring, ontmoetingsplek van het Nederlands Kamerkoor en zijn grootste gevers. Lees meer…

  • Neem het Nederlands Kamerkoor op in uw nalatenschap. Lees meer…

  • Word met uw bedrijf NKK Business Partner of NKK Corporate Member. Lees meer…

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid