De Nobelkring

beeldmerkDe Nobelkring is een ontmoetingsplek voor het Nederlands Kamerkoor en zijn belangrijkste gevers. Waar chef-dirigent en directeur u als lid op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, en luisteren naar uw visie, naar uw adviezen. Waar leden onderling ervaringen delen, contacten opdoen en onderhouden. En waar de zangers van het Nederlands Kamerkoor na afloop graag met u het glas heffen. We ontmoeten elkaar op sfeervolle locaties, en delen een aantal feestelijke momenten in het jaar met u. De seizoensopening bijvoorbeeld, of het jaarlijks terugkerende Weihnachts-Oratorium van Bach, onder leiding van chef-dirigent Peter Dijkstra.

Lidmaatschap

NobelkringwebvierkantLeden van De Nobelkring doneren ten minste € 1.000 per jaar*, voor een periode van minimaal vijf jaar. Vanzelfsprekend ontvangt u uitnodigingen om de mooiste concerten en belangrijkste momenten gedurende het seizoen met ons te delen. Tevens krijgt u de mogelijkheid uw relaties kennis te laten maken met het Nederlands Kamerkoor.

Wij kijken ernaar uit u te ontvangen bij onder andere:

• de seizoensopening
  • het jaarlijkse Weihnachts-Oratorium
  • buitenlands tournees: u bent van harte uitgenodigd om met ons mee te reizen
  • concerten naar keuze, waar u met uw partner en/of relaties wordt ontvangen.

Meer informatie?

Voor meer informatie en uw vragen kunt u terecht bij relatiemanager Margriet Stok: margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl | 030-2303027

Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

* Het Nederlands Kamerkoor heeft de ANBI-status, wat betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar is. Wij informeren u hier graag over.

Wij ontmoeten u graag in:

beeldmerk