De Nobelkring

beeldmerk

De Nobelkring is de ontmoetingsplek voor het Nederlands Kamerkoor en zijn belangrijke particuliere gevers.  Waar chef-dirigent en directeur u als lid op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, en luisteren naar uw visie, naar uw adviezen. Waar leden onderling ervaringen delen, contacten opdoen en onderhouden. En waar de zangers van het Nederlands Kamerkoor na afloop van een concert graag met u het glas heffen. We ontmoeten elkaar op sfeervolle locaties, en delen een aantal feestelijke momenten in het jaar met u. De seizoensopening bijvoorbeeld, of het jaarlijks terugkerende Weihnachts-Oratorium van Bach, onder leiding van chef-dirigent Peter Dijkstra.

Lidmaatschap

Leden van De Nobelkring doneren tenminste €1.000 per jaar*, voor een periode van minimaal vijf jaar. Vanzelfsprekend ontvangt u uitnodigingen om de mooiste concerten en belangrijkste momenten gedurende het seizoen met ons te delen. Tevens krijgt u de mogelijkheid uw relaties kennis te laten maken met het Nederlands Kamerkoor.

Wij kijken ernaar uit u te ontvangen bij onder andere:

• de seizoensopeningNobelkringwebvierkant
  • het jaarlijkse Weihnachts-Oratorium
  • buitenlandse tournees: u bent van harte uitgenodigd om met ons mee te reizen

Meer informatie?

Voor meer informatie en uw vragen kunt u terecht bij Relatiemanager Sanne van den Brink: sanne.vandenbrink@nederlandskamerkoor | 030 230 3024

Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

* Het Nederlands Kamerkoor heeft de ANBI-status, wat betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar is. Wij informeren u hier graag over.

Wij ontmoeten u graag in:

beeldmerk