Particulieren

Het Nederlands Kamerkoor, opgericht in 1937, behoort tot de wereldtop. Vanaf het prille begin staan we bekend om onze avontuurlijke en vernieuwende koers: met het uitzetten van opdrachten aan grote componisten en jong talent, met de ontwikkeling van nieuwe vormen, en met spannende samenwerkingen. Het leidt tot concerten die ontroeren én prikkelen.

We presenteren koormuziek op het allerhoogste niveau, in binnen- én buitenland. Met de komst van Peter Dijkstra hebben we een chef-dirigent van wereldformaat. We investeren in innovatieve educatietrajecten, zoals NKK NXT, een traineeship voor jonge zangers. En we werken samen met de vele amateurkoren in het land. Wij delen onze passie voor koormuziek, want zingen verbindt.

Uw gift is hierbij onmisbaar voor het koor. Hiermee investeren wij in de toekomst van koormuziek als springlevende kunstvorm. Uw steun, onze adem.

Hoe kunt u het Nederlands Kamerkoor steunen? 

  • Word Vriend van het NKK. U wordt al Vriend vanaf 5 euro per maand. Lees meer… 

  • Treed toe tot de Nobelkring, ontmoetingsplek van het Nederlands Kamerkoor en haar grootste gevers. Lees meer… 

  • Neem het Nederlands Kamerkoor op in uw nalatenschap en laat toekomstige generaties genieten van koormuziek op het allerhoogste niveau. Lees meer… 

  • Doet u liever een eenmalige gift? Dat kan op deze pagina… 

Wilt u meer informatie, wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan contact op met de relatiemedewerker Margriet Stok. Zij is telefonisch te bereiken op 030 230 3024 of via relatiebeheer@nederlandskamerkoor.nl.

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*