De Nobelkring

Met trots presenteren wij u De Nobelkring, dé ontmoetingsplek voor het Nederlands Kamerkoor en zijn belangrijkste particuliere gevers, vernoemd naar founding father Felix de Nobel, die het koor anno 1937 oprichtte. Inmiddels behoort het Nederlands Kamerkoor al ruim 80 jaar tot de wereldtop.

Om ensemblezang als kunstvorm ook in de toekomst op wereldniveau te kunnen blijven beoefenen, kan het Nederlands Kamerkoor niet zonder de steun van particuliere gevers. De trouwe achterban van het Nederlands Kamerkoor is sinds enkele jaren verenigd in De Nobelkring, dé plek waar chef-dirigent en directeur u als lid op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, en luisteren naar uw visie, naar uw adviezen. Waar leden regelmatig samenkomen om de intense schoonheid van live ensemblezang te ervaren, om onderling ervaringen te delen, contacten op te doen en te onderhouden. En waar de zangers van het Nederlands Kamerkoor na afloop van een concert graag met u het glas heffen. We ontmoeten elkaar op sfeervolle locaties, en delen een aantal feestelijke momenten in het jaar met u. De seizoensopening bijvoorbeeld, of het jaarlijks terugkerende Weihnachts-Oratorium van Bach onder leiding van chef-dirigent Peter Dijkstra.

 

Privileges

Leden van De Nobelkring doneren tenminste €1.000 per jaar gedurende een periode van minimaal vijf jaar. Uw periodieke gift is fiscaal aftrekbaar. Vanzelfsprekend ontvangt u uitnodigingen om de mooiste concerten en belangrijkste momenten gedurende het seizoen met ons te delen. Tevens krijgt u de mogelijkheid uw relaties kennis te laten maken met het Nederlands Kamerkoor.

We kijken ernaar uit u te ontvangen bij o.a.:

  • de feestelijke seizoensopening
  • het jaarlijkse Weihnachts-Oratorium
  • masterclasses en zingdagen
  • speciale koorrepetities
  • buitenlandse tournees: u bent van harte uitgenodigd om met ons mee te reizen.

 

NKK Fonds

Om de band met de grote gevers te versterken en deze groep verder uit te breiden werd medio 2020 het NKK Fonds opgericht, waar grotere schenkingen en donaties worden ondergebracht. Nieuwe Nobelkringleden sluiten een periodieke overeenkomst af met het NKK Fonds. Het bestuur van het NKK Fonds waarborgt dat uw gift rechtstreeks bijdraagt aan bijzondere projecten van het Nederlands Kamerkoor. Lees hier meer over de doelstellingen en het bestuur van dit fonds.

Meer lezen over het NKK Fonds

 

Meer informatie?

Voor meer informatie en uw vragen kunt u terecht bij relatiemedewerker Margriet Stok: margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl | 030 230 3024

Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

* Het Nederlands Kamerkoor heeft de ANBI-status, wat betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar is. Wij informeren u hier graag over. U kunt op deze pagina ook direct zelf bekijken wat dit voor u betekent. 

 

Wij ontmoeten u graag in:

beeldmerk

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*