Nalaten

Vindt u het belangrijk dat ook toekomstige generaties van koormuziek op het allerhoogste niveau kunnen blijven genieten? Wilt u samen met ons investeren in de ontwikkeling van nieuw talent? Wilt u dat amateurkoren samen met het Nederlands Kamerkoor kunnen blijven optreden? Door het Nederlands Kamerkoor in uw nalatenschap op te nemen kunt u daar samen met ons voor zorgen. Dit kan door middel van een erfstelling of een legaat. Graag gaan wij met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden en denken samen met u na over de invulling van uw nalatenschap aan het NKK.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met onze relatiemedewerker, Margriet Stok. Zij is telefonisch te bereiken op 030-230 30 24 of per e-mail op: margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl

 

NKK Fonds

Om de band met de grote gevers te versterken en deze groep verder uit te breiden werd medio 2020 het NKK Fonds opgericht, waar grotere schenkingen en donaties worden ondergebracht. Nieuwe Nobelkringleden sluiten een periodieke overeenkomst af met het NKK Fonds. Het bestuur van het NKK Fonds waarborgt dat uw gift rechtstreeks bijdraagt aan bijzondere projecten van het Nederlands Kamerkoor. Lees hier meer over de doelstellingen en het bestuur van dit fonds.

Meer lezen over het NKK Fonds

 

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid