Word Vriend

Dankzij onze Vrienden kunnen wij op topniveau presteren, grensverleggende programmering bieden, samenwerken met amateurkoren met ‘Zingen doe je Samen’ en kunnen wij ons via het educatietraject NKK NXT sterk maken voor de generatie koorzangers van morgen.

“Het Nederlands Kamerkoor is voor mij een juweel: daar mag je van genieten! En dat wil ik blijven doen. Daarom ondersteun ik het Nederlands Kamerkoor.”  Yolande Gleis, vriend

Draagt u het Nederlands Kamerkoor een warm hart toe? Word Vriend! Dat kan al vanaf €5,00 per maand.

Als dank voor uw betrokkenheid ontvangt u:
  • Uitnodiging voor een Vriendenbijeenkomst
  • 2 x gratis toegang tot de Openbare repetities
  • korting op de Zingdag
  • Via onderstaand formulier kunt u aangeven of u prijs stelt op ons jaarlijks magazine , de nieuwsbrief (circa 1x per maand) en concertnotificaties voor concerten bij u in de buurt.

Het Nederlands Kamerkoor heeft de ANBI-status, wat betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden extra fiscaal aftrekbaar is. Bent u van plan het Nederlands Kamerkoor voor een langere periode te ondersteunen? Een periodieke overeenkomst kan dan extra voordelig voor u zijn. Lees meer over de voordelen en aftrekbaarheid op onze pagina praktische informatie over giften.

Draagt u het Nederlands Kamerkoor een warm hart toe? Word Vriend! U wordt al Vriend vanaf €5 per maand. Indien u het bedrag liever eenmaal per jaar doneert is dat uiteraard mogelijk.  U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld. 

Wat doet het Nederlands Kamerkoor met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring hier!


Aanmelden als Vriend

  • Hidden

  • Op alle communicatie met het Nederlands Kamerkoor is de privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met het invullen een aanvinken van de SEPA-machtingen in bovenstaand formulier geeft u toestemming aan

  • Stichting Nederlands Kamerkoor om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en;
  • uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht aan Stichting Nederlands Kamerkoor. 

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Wilt u liever een eenmalige gift doen? U vindt het formulier hier. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Relatiemedewerker Margriet Stok. Zij is te bereiken op 030 230 3024 of via margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl.