NKK NXT 19/20: Staan & Opvallen

een stil verlangen?

 

Op zoek naar informatie over NKK NXT 20/21, de nieuwe jaargang van het traineeship van het Nederlands Kamerkoor? Kijk dan hier!

 

LET OP: vanwege de maatregelen in verband met de uitbraak van COVID-19 is deze voorstelling verplaatst naar 27 september 2020. De locatie van de voorstelling is gewijzigd – de voorstelling zal plaatsvinden in Filmcafé Utrecht! Kaartkopers zijn geïnformeerd over de afhandeling hiervan – gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Hebt u geen bericht ontvangen? Neem dan contact op met ons kantoor via info@nederlandskamerkoor.nl.

Hoe vaak kijk jij in de spiegel? Wil je opvallen, of ga je liever op in de menigte? En waarom streven zoveel vrouwen hetzelfde schoonheidsideaal na? STAAN EN OPVALLEN is de nieuwe voorstelling van NKK NXT, het talentontwikkelingsprogramma van het Nederlands Kamerkoor. Een voorstelling over vrouwelijke kracht en de vrouwelijke stem, over blending in en standing out. Over een moderne tijd waarin iedereen standaard in overload lijkt te werken, maar waar we op zoek gaan naar de stilte. 9 jonge zangeressen gaan de uitdaging aan om een nieuwe voorstelling te creëren waar de toekomst van ensemblemuziek centraal staat. In een maatschappij waarin iedereen een digitale spiegel op zakformaat meedraagt, houdt NKK NXT zowel publiek als de maatschappij een andere spiegel voor. STAAN EN OPVALLEN is herkenbaar, grappig, bij vlagen pijnlijk en vooral ontroerend.

 

Uitvoeringen:
zo. 27 september, 15:30 (uitverkocht) & 20:00 (uitverkocht)
gewijzigde locatie: Filmcafé Utrecht – CAB-Rondom 90A, 3534 BE Utrecht
De ticketverkoop is gesloten, beide voorstellingen zijn uitverkocht! Dank voor je interesse. NKK NXT 20/21 start komende maand met de voorbereidingen voor hun eigen voorstelling. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van het Nederlands Kamerkoor of volg ons op Facebook (NKK / NKK NXT) of Instagram (NKK / NKK NXT)!

 


Het Nederlands Kamerkoor presenteert een nieuw, baanbrekend talentontwikkelingstraject:

Ieder seizoen gaat een groep jonge, multi-getalenteerde zangers op zoek naar nieuwe manieren om met ensemblezang als kunstvorm hun verhaal te vertellen. Onder de vleugels van de professionals van het Nederlands Kamerkoor maken zij hun eigen, relevante concertprogramma.

De jonge makers van de editie NKK NXT 19/20 zijn in oktober aan de slag gegaan met hun eerste workshops, trainingen en, niet te vergeten, heel veel zingen! Volg ze op Instagram, op Facebook, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste alle updates, foto’s achter de schermen en laatste ontwikkelingen te kunnen volgen!

 

 

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*