NKK NXT

Het Nederlands Kamerkoor presenteert een nieuw, baanbrekend talentontwikkelingstraject:

Ieder seizoen gaat een groep jonge, multi-getalenteerde zangers op zoek naar nieuwe manieren om met ensemblezang als kunstvorm hun verhaal te vertellen. Onder de vleugels van de professionals van het Nederlands Kamerkoor maken zij hun eigen, relevante concertprogramma.

De jonge makers van de editie NKK NXT 19/20 zijn in oktober aan de slag gegaan met hun eerste workshops, trainingen en, niet te vergeten, heel veel zingen! Volg ze op Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste alle updates, foto’s achter de schermen en laatste ontwikkelingen te kunnen volgen!