NKK NXT – Koorzangers van de toekomst

Op 9 maart ging de voorstelling van de tweede editie van NKK NXT in première.
Klik hier voor meer info…

Het traject

Wil jij je ontwikkelen als ensemblezanger van de toekomst? Maak als NKK-NXT-trainee samen met je collega’s een eigen relevant concertprogramma, onder begeleiding van professionals van het Nederlands Kamerkoor. Ontwikkel je skills op het gebied van samenzang en stemgebruik, maar ook van conceptontwikkeling, productie en marketing.

Voor wie is NKK NXT?

Je bent recentelijk afgestudeerd van een relevante conservatoriumopleiding.

Je bent een gemotiveerd ensemblezanger, maar bent op zoek naar meer: je wilt je verder ontwikkelen als maker en leider. Je hebt een boodschap die je met jouw kunst wilt overbrengen. Je wilt een jong publiek meenemen in jouw verhaal. En je wilt je organisatorische kwaliteiten verder ontwikkelen.

Wat bieden wij je?

Een aanstelling van 0,4 fte van oktober t/m maart tegen minimumloon.

In deze 6 maanden vorm je een vocaal ensemble met de andere trainees, waarmee je een eigen relevant concertprogramma ontwikkelt. Professionals van het Nederlands Kamerkoor begeleiden je en geven workshops over ensemblevorming, conceptontwikkeling, productie en marketing.

Hoe meld je je aan?

De aanmeldingen voor de editie 19/20 zijn gesloten. Heb je interesse voor NKK NXT 2020-2021? Stuur dan een mail naar nkk-nxt@nederlandskamerkoor.nl en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Vragen? Bel Imre Ploeg (coördinator participatie/talentontwikkeling)  op 030-2303020 of mail naar nkk-nxt@nederlandskamerkoor.nl.

NKK NXT is ontwikkeld i.s.m.

en wordt mede mogelijk gemaakt door

  

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid