Masterclasses en Zingdagen

Regelmatig organiseert het Nederlands Kamerkoor Zingdagen en Masterclasses. Samen met andere koorliefhebbers en onder leiding van zangers van het Nederlands Kamerkoor werkt u aan geselecteerde koorstukken, of duikt u dieper in het repertoire dat het Nederlands Kamerkoor tijdens een concert laat horen. Vaak wordt dit georganiseerd in samenwerking met een zaal waar het Nederlands Kamerkoor optreedt.

Een keer per jaar organiseert het Nederlands Kamerkoor de jaarlijkse landelijke Zingdag: een dag vol koorzang, waar iedereen zich voor aan kan melden en u intensief werkt met een zanger van het Nederlands Kamerkoor uit uw stemgroep, en onder leiding van een gastdirigent een programma instudeert. Een unieke kans om te leren van én te zingen met de doorgewinterde experts van het Kamerkoor.

We mogen weer samen zingen! En dat gaan we doen tijdens de jaarlijkse Zingdag van het Nederlands Kamerkoor op zaterdag 30 oktober 2021 in Akoesticum te Ede. Doet u ook mee aan deze inspirerende dag?

Onder leiding van dirigent Klaas Stok studeren we een aantal prachtige koorwerken in. De stemgroepen worden gecoacht door vier zangers van het Nederlands Kamerkoor. We verwachten van u dat u de koorstukken thuis goed voorbereid. Aan het einde van de dag, rond 16.00 uur, presenteren we het repertoire in een kort concert. Uw familie en vrienden zijn uiteraard welkom om te komen luisteren!

De kosten voor deze dag zijn € 65,- p.p./€ 52,- (voor Vrienden NKK). Dit is inclusief koffie/thee, lunch en borrel na afloop.
U kunt zich tot 15 oktober aanstaande aanmelden via onderstaande bestelformulier.
Let op: bent u Vriend van het Nederlands Kamerkoor? Dan ontvangt u zeer binnenkort een kortingscode waarmee u uw kaarten voor de Zingdag met korting kunt bestellen. Wacht in dat geval alstublieft nog heel even met het bestellen van uw kaarten.

Hebt u vragen over het bestelproces of over de Zingdag? Neem dan contact met ons op via info@nederlandskamerkoor.nl of 030 230 30 20.