Masterclasses en Zingdagen

Regelmatig organiseert het Nederlands Kamerkoor Zingdagen en Masterclasses. Samen met andere koorliefhebbers en onder leiding van zangers van het Nederlands Kamerkoor werkt u aan geselecteerde koorstukken, of duikt u dieper in het repertoire dat het Nederlands Kamerkoor tijdens een concert laat horen. Vaak wordt dit georganiseerd in samenwerking met een zaal waar het Nederlands Kamerkoor optreedt.

Een keer per jaar organiseert het Nederlands Kamerkoor de jaarlijkse landelijke Zingdag: een dag vol koorzang, waar iedereen zich voor aan kan melden en u intensief werkt met een zanger van het Nederlands Kamerkoor uit uw stemgroep, en onder leiding van een gastdirigent een programma instudeert. Een unieke kans om te leren van én te zingen met de doorgewinterde experts van het Kamerkoor.

We hebben helaas moeten besluiten de Zingdag 2020 (gepland op 3 oktober 2020) in de huidige vorm niet te laten plaatsvinden. In deze situatie, waarin de 1.5 meter afstand van kracht blijft, kunnen we u niet te beleving van het samen zingen bieden. Dat spijt ons zeer.
In plaats daarvan zijn we een mooi alternatief aan het ontwikkelen rondom de concerten met aangepaste programmering in het najaar.
We houden u op de hoogte via berichten in de nieuwsbrief. Blijft u vooral ook regelmatig kijken op onze website.