Van Gogh in Me - beeld Julia Wesely

Terugblik succesvolle “Van Gogh in me”

5 december 2022

Afgelopen zaterdag 3 december vond in een uitverkocht TivoliVredenburg het slotconcert plaats de voorstelling “Van Gogh in me“. Het was het laatste concert in een reeks van dertien voorstellingen met de wereldpremière die plaatsvond in het Konzerthaus in Wenen in het bijzijn van Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima. Daarop volgend mochten we door heel Nederland dit overrompelende audiovisuele spektakel laten horen en zien.

We kijken met trots terug op het succes van deze innovatieve reeks, waarmee het Nederlands Kamerkoor niet alleen de vaste fans wist aan te spreken, maar ook veel nieuwe bezoekers mocht verwelkomen en wist te raken, zoals een bezoeker ons liet weten:

“Echt zó indrukwekkend…wij hadden nog nooit een koorconcert meegemaakt. Dus ik had nog niet eerder ervaren dat een a capella koor een echt orkest vol instrumenten is… Het was echt mijn meest emotionele concertmoment ooit, onvergetelijk!!!”

Van Gogh in Me

Afbeelding 1 van 8

Mocht je de concertreeks gemist hebben, maar toch nieuwsgierig zijn naar de muziek; we hebben een Album opgenomen die via onze webshop te koop is, en via Spotify te beluisteren.

We willen graag alle bezoekers aan de concerten van harte bedanken voor jullie komst en alle zalen, partners en fondsen bedanken voor de inzet en steun die het grote succes van deze reeks mogelijk heeft gemaakt.

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam
*