The Public Domain: draag bij of word vrijwilliger!

18 juni 2019

The Public Domain is het laatste en misschien ook wel meest bijzondere project van dit seizoen! Onder leiding van onze chef-dirigent Peter Dijkstra komen honderden zangers uit heel Nederland samen in Amsterdam en Haarlem om te zingen over wat hen verbindt en hun liefde voor koormuziek te delen. Na uitvoeringen in New York, Berlijn en Londen is dit de Nederlandse première van dit bijzondere werk van Amerikaanse componist en Pulitzer-winnaar David Lang! De repetities voor dit concert zijn in volle gang: door heel Nederland klinkt uit vele kelen: “our love of music…”

Draag bij
Wél deel uitmaken van dit bijzondere project, maar toch liever niet meezingen? Draag bij aan The Public Domain met een donatie en word deel van de beweging! Afhankelijk van je bijdrage kun je een mooie tegenprestatie verwachten. Wat dacht je van een promotiemogelijkheid voor je eigen koor, een goed gesprek met Neil Wallace of Tido Visser over de toekomst van de koormuziek, of een geheel verzorgd diner met David Lang? Kijk snel verder!

Word vrijwilliger!

We zoeken nog voor twee momenten vrijwilligers om ons te helpen tijdens dit mooie evenement met o.a. de inschrijfbalie, het begeleiden van deelnemers en kleine hand- en spandiensten. Het gaat om de volgende momenten: zaterdag 29 juni van 10:00 – 17:00 bij de tuttirepetitie in Sporthal Ookmeer (Amsterdam) en op vrijdag 5 juli van 11:00 – 18:45 bij de uitvoering op het Gershwinplein Amsterdam. Er is een reiskostenvergoeding beschikbaar, een mooie polo en voor eten en drinken wordt gezorgd. Interesse? Aanmelden kan tot 23 juni via info@nederlandskamerkoor.nl, o.v.v. je naam, adres, telefoonnummer en welke maat polo je voorkeur heeft (S/M/L/XL).

Uitvoeringen
Kom luisteren naar een van de uitvoeringen van The Public Domain! Vrijdag 5 juli, 17:00 op het Gershwinplein in Amsterdam en zaterdag 6 juli, 17:00 op het Leonardo da Vinciplein in Haarlem. Toegang is gratis, dus kom kijken en maak deel uit van deze Nederlandse première met honderden zangers!

Meer informatie over The Public Domain? Ga naar de website!